Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 11. 2013 v 22:16, albion napsal:

Jestli je celá kancelář "smárt kežl" a musí být vidět cena hodinek, tak by Seika v automatu, byť SARBy, asi nedocenili a o ostatních značkách nikdy neslyšeli :-)

Hlasoval bych něco profláklého (bez pejorativního nádechu), jako ty quartz Tissoty nebo Certiny, to by mohli znát.

Sice u nas v kancelarii ziadne politicke dovody na nosenie hodiniek nemame, ale s takymto nazorom sa stotoznujem a stretavam sa s nim na dennom poriadku... Sice pre hodinkovych znalcov je reprezentativnost uplne nieco ine ako len znacka, v urcitych situaciach je prave "znama znacka" prejavom urovne.

Odesláno
  V 18. 11. 2013 v 15:15, bohus76 napsal:

Zdar Petře!

Za 10klacků už bych šel rozhodně do mechaniky a kvarc bych nechal být.Pokud se Ti Seiko SARB líbí,šel bych do nich.Mám kolegu v práci stejného jména i příjmení,už jsem se lekl,že si zase chce koupit nové hodinky :-)  Odkud jsi?

Nazdar:-) 

Jsem z Pardubic, pobývám teď ale hlavně v Praze. nejvíc se mi líbí ty koktejlky výše...vypadají super a cena v pohodě...ještě se na ně ale chci podívat naživo. Rozhuduju se už v podstatě jen mezi nima a Zeppelin Nordstern 7578-1 :-)

Jestli je celá kancelář "smárt kežl" a musí být vidět cena hodinek, tak by Seika v automatu, byť SARBy, asi nedocenili a o ostatních značkách nikdy neslyšeli :-)

Hlasoval bych něco profláklého (bez pejorativního nádechu), jako ty quartz Tissoty nebo Certiny, to by mohli znát.

No to právě naopak:-) Já mám jinak bondovky, ale nesetkávalo se to úplně s kladným přijetím (proto ty "politické" důvody)...bohužel...až bude jiná práce, tak zkusím našetřit na IWC Portofino Chronograph...to je moje srdcovka...jen těch 100k+ je na mě prostě moc velká pálka.

Odesláno
  V 22. 11. 2013 v 19:20, Slámič napsal:

Nazdar:-) 

Jsem z Pardubic, pobývám teď ale hlavně v Praze. nejvíc se mi líbí ty koktejlky výše...vypadají super a cena v pohodě...ještě se na ně ale chci podívat naživo.

Obávám se, že s tímhle bude problém, a to se týká Seika obecně. Tady se prodávaj v podstatě jen levný kvarcky, mechanická řada Seiko 5, a když člověk ví, kam zajít, tak můžeš narazit třeba na Anantu.

Ovšem řadu SARB, nebo dražší Grand Seiko/Credor si u nás nikde asi neprohlídneš ani nekoupíš. To leda ze zahraničí nebo nějaký nošený z místní inzerce.

Odesláno

Mně z jeho příspěvku naopak přišlo, že nechce provokovat dražšími hodinkami profláklých značek:) Já bych na jeho místě šel do Steihnart B-Uhr 47, na živo vypadají hodnotně a přitom pro běžného člověka neznámě :)

Odesláno
  V 23. 11. 2013 v 9:08, Kondrys napsal:

Mně z jeho příspěvku naopak přišlo, že nechce provokovat dražšími hodinkami profláklých značek:) Já bych na jeho místě šel do Steihnart B-Uhr 47, na živo vypadají hodnotně a přitom pro běžného člověka neznámě :)

jj, je to přesně jak říkáš:-( Jinak Steihnarty pěkný, ale na moji ruku se hodí spíš tak kolem 40mm těch 47 je už na mě docela dost

Odesláno

Jdi do Hamiltonů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...