RomanP Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 ...hmm, prostřední sloka básničky má výbornej vliv na přesnost... Tyhle hlášky mne jednou roztrhnou Vždycky si představím bezbřehé zoufalství a beznaděj autora když to psal Proč beznaděj? Teď tomu nerozumím pro změnu já. Mě se to u hodinek stalo.
31682 Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 ...hmm, prostřední sloka básničky má výbornej vliv na přesnost... Tyhle hlášky mne jednou roztrhnou Vždycky si představím bezbřehé zoufalství a beznaděj autora když to psal Proč beznaděj? Teď tomu nerozumím pro změnu já. Mě se to u hodinek stalo. Tak to je ještě lepší než jsem doufal Co se ti stalo u hodinek, že měla prostřední sloka básničky výbornej vliv na přesnost? Hlavně nic nevysvětluj, myslel jsem, že to měl být od tebe žert. Pokud jsi to psal vážně, jsem vedle já
maxs Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Dik, za Vase rady. Co sa tyka zvuku, alebo rozdielu v sile natahu, tak som nepocul a nepocitil ziaden rozdiel. Matrix44 Je to tak.Na Valjoux sa nedá zistiť,či je už naplno natiahnutý.Ja ho naťahujem pravidelne v sobotu(30x) a potom vydrží v pohode do pondelka. Reálna rezerva je medzi 48-52 hod. Keď mám byť úprimný,neznášam nastavovanie dátumu a času v pondelok ráno. Diskutérom spomínaný najintímnejší akt a nežné vzatie do náruče ale občas aplikujem
RomanP Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Tyhle hlášky mne jednou roztrhnou Vždycky si představím bezbřehé zoufalství a beznaděj autora když to psal Proč beznaděj? Teď tomu nerozumím pro změnu já. Mě se to u hodinek stalo. Tak to je ještě lepší než jsem doufal Co se ti stalo u hodinek, že měla prostřední sloka básničky výbornej vliv na přesnost? Hlavně nic nevysvětluj, myslel jsem, že to měl být od tebe žert. Pokud jsi to psal vážně, jsem vedle já Vedle jsme evidentně oba proto bych to vysvětlit měl: Uprostřed té poezie bylo něco jako doporučení, že je prima pocit znovuvdechnout hodinkám které se zastavily život a to opakovaně. Nedělal jsem to se záměrem, ale koupil si nové a ty co mám déle jsem první dny trochu zanedbával a tak jsem je opakovaně nechal dojít. Projevilo se to tak, že namísto odchylky 0-0-prd mám teď pěkných -15s. Něco podobného pozoruji u AČS-1M, jenže do těch jsem se narozíl od náramkových nebál hrábnout. Toť vše co jsem tím myslel. Byla to taková rada...
31682 Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 Vedle jsme evidentně oba Vedle jsem hlavně já, vyložil jsem si to jinak. Ale i tak jsem byl vyřehtanej
midloch Odesláno 2. května 2007 Nahlásit Odesláno 2. května 2007 ROZSUDEK K ŽIVOTU Nejintimnější akt s hodinkami provádíš, když je natahuješ. Z tohoto pohledu jsou na tom nejhůř ti, kteří mají automat bez možnosti ručního nátahu. Nemusí ti vadit, že tvůj velmi moderní automat nedoběhne do pondělních rán. Naopak. V pondělí ráno vezmi něžně své hodinky do náruče, seřiď datum, seřiď čas... pak dvacetkrát otoč korunkou... Zbytek za tebe zvládne tvůj automat. Tím natažením hodinkám vdechneš život... zrodíš je... a to je nádherný okamžik. Pak je připni a celý týden jen nos... v natěšeném očekávání na další pondělní ráno... Vždyť seřizování a nátah hodinek... to je grál všech hodinkových odsouzenců... to je božská milost na hraně tvého ukazováčku... to je palec vzhůru... vykonání rozsudku k životu, pardon, k tikotu. Citace s Červeného Trpaslíka: ,,přehnaně horlivý, zřejmě blázen,, Nikoliv midlochu, jen mám možná na hodinky trochu jiný pohled než-li ty... což naštěstí je pro mnohé přirozené, pro zaryté jednosměrné breitlingáře ovšem, jak vidím, je to těžko trávitelná skutečnost. A prosím, nebuď tu přisprostlý, nebo snad toužíš po tom, abych zase já tebe oslovoval tupcem? Asi ne, viď, tak se prosím drž na řetězu a komentuj alespoň na úrovni... máš-li nějakou. Diskutére, nebylo to myšleno urážlivě ani přisprostle, podívej se na všechny díly Červeného Trpaslíka a puzzle ti zapadne. Pokud tě to urazilo tak se ti hluboce omlouvám.
31682 Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Nátahu aut.hodinek nesvědčí sedavé zaměstnání. Blahodárný vliv má naopak pravidelná aktivní účast na všech manifestacích jako je 1.máj, či jiných, zvláště policií sledovaných a násilně rozpouštěných. Při nedávném běhu po Brně dochází k natažení opravdu \"nadoraz\" , nezůčastňuji se, natahuji rukou. Jo, tam se automaty dotáhly na maximum, smysl to ovšem mělo pouze v případě patřičné vodotěsnosti Nyní vážně, musela to být pěkná kurvárna. Dokonce se o tom zmiňují i jak hódně levicové BL, které stojí na druhé straně spektra. http://blisty.cz/2007/5/2/art34110.html Tady z jiného soudku http://blisty.cz/2007/5/2/art34102.html
Návštěvník Diskutér Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Citace s Červeného Trpaslíka: ,,přehnaně horlivý, zřejmě blázen,, Nikoliv midlochu, jen mám možná na hodinky trochu jiný pohled než-li ty... což naštěstí je pro mnohé přirozené, pro zaryté jednosměrné breitlingáře ovšem, jak vidím, je to těžko trávitelná skutečnost. A prosím, nebuď tu přisprostlý, nebo snad toužíš po tom, abych zase já tebe oslovoval tupcem? Asi ne, viď, tak se prosím drž na řetězu a komentuj alespoň na úrovni... máš-li nějakou. Diskutére, nebylo to myšleno urážlivě ani přisprostle, podívej se na všechny díly Červeného Trpaslíka a puzzle ti zapadne. Pokud tě to urazilo tak se ti hluboce omlouvám. Nejsem týpek, co se uráží... o to nejde. Pár Červenejch trpaslíkůl jsem viděl... tak nějak je mi bližší humor, který vznikal a vzniká v Česku... tím nemyslím Zlatou mříž.
sibirnaya Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 zkuste to bez dratu, mily Marconi...
Dynno Odesláno 4. května 2007 Nahlásit Odesláno 4. května 2007 Ja všetky svoje automaty, čo mám (PRIM, Glashutte, Vostok Europe, Citizen, Trias a teraz už aj ETA vo Swatch Irony) natiahnem tak cca 30 krát hore-dole, a stačí to na tých približne 36 hodín.
R&D Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Diskutér, není to jenom jiná přezdívka pro týpka, co "trapasí" na auto.cz a říká si GTI? ;-)
kober Odesláno 9. května 2007 Nahlásit Odesláno 9. května 2007 Diskutér, není to jenom jiná přezdívka pro týpka, co \"trapasí\" na auto.cz a říká si GTI? ;-) To mě už taky napadlo
Qvido Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 ROZSUDEK K ŽIVOTU Nejintimnější akt s hodinkami provádíš, když je natahuješ. Z tohoto pohledu jsou na tom nejhůř ti, kteří mají automat bez možnosti ručního nátahu. Nemusí ti vadit, že tvůj velmi moderní automat nedoběhne do pondělních rán. Naopak. V pondělí ráno vezmi něžně své hodinky do náruče, seřiď datum, seřiď čas... pak dvacetkrát otoč korunkou... Zbytek za tebe zvládne tvůj automat. Tím natažením hodinkám vdechneš život... zrodíš je... a to je nádherný okamžik. Pak je připni a celý týden jen nos... v natěšeném očekávání na další pondělní ráno... Vždyť seřizování a nátah hodinek... to je grál všech hodinkových odsouzenců... to je božská milost na hraně tvého ukazováčku... to je palec vzhůru... vykonání rozsudku k životu, pardon, k tikotu. Klobouk dolů, počítám že jenom samotné THC to nebude.....
RomanP Odesláno 17. května 2007 Nahlásit Odesláno 17. května 2007 ROZSUDEK K ŽIVOTU Nejintimnější akt s hodinkami provádíš, když je natahuješ. Z tohoto pohledu jsou na tom nejhůř ti, kteří mají automat bez možnosti ručního nátahu. Nemusí ti vadit, že tvůj velmi moderní automat nedoběhne do pondělních rán. Naopak. V pondělí ráno vezmi něžně své hodinky do náruče, seřiď datum, seřiď čas... pak dvacetkrát otoč korunkou... Zbytek za tebe zvládne tvůj automat. Tím natažením hodinkám vdechneš život... zrodíš je... a to je nádherný okamžik. Pak je připni a celý týden jen nos... v natěšeném očekávání na další pondělní ráno... Vždyť seřizování a nátah hodinek... to je grál všech hodinkových odsouzenců... to je božská milost na hraně tvého ukazováčku... to je palec vzhůru... vykonání rozsudku k životu, pardon, k tikotu. Klobouk dolů, počítám že jenom samotné THC to nebude..... S*r na THC, viděls toho draka v kuchyni !?!?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se