dvorak Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Vážení přátelé, brouzdáním po chronomagu se dá vskutku příjemně promarnit spousta času, člověk se dozví spoustu zajímavého.... ale o značce RADO téměř nic! Roky jsem je obdivoval pouze teoreticky pro jejich technickou vyspělost, poslední rok je téměř nesundávám z ruky.... zajímal by mě váš názor na tuto značku.... Díky a hezký den! dvorak
saboter Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Mne sa páčia tieto: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=1494465&rid=0
mnovace Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 Rado je značka která mi designem moc neříká, ale odolnost jejich hodinek je neuvěřitelná. Přišel k nám jeden zedník,že mu nejdou hodinky,které asi před 2lety našel v německu na parkovišti. Od té doby je má pořád na ruce,až teď ta baterie. Hodinky byly zaprášené a znečistěné ale po lehkém vyčištění jsme nevěřili vlastním očím ani škrábanec, jo fakt odolné ale nevím jak je to s jejich wr nebyla to myslím žádná sláva. Když jsem se ho ptal zda ví co to má za hodinky vůbec nevěděl.
Tazatel Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 dvorak: Asi mam jiný vkus, ale také mě Rado moc neoslovily. Působí na mě trochu nevýrazně, ikdyž o těch co tu ukázal saboter výše se to říci nedá :-)
Ondraj Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 Také pro mne Rado není zrovna to, po čem bych toužil. Design se mi nelíbí, cena hodinek je hlavně dána hightech materiály použitými na pouzdru, tahu a sklíčku hodinek, samotná hodinařina je zde až na druhém místě, ostatně používané quartz strojky o tom jasně hovoří.
lm Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 Rado je svým způsobem mimo běžné hodinky. Sám jsem si chtěl jedny koupit, právě kvůli odolnosti materiálu a perfektnímu zpracování, ale když jsem je dal na ruku tak jsem rezignoval. Měl jsem pocit, že mám na ruce náramek, který jen tak mimochodem ukazuje čas. Jsou velmi extravagantní. Je možné, že se na to dá zvyknout, ale zatím jsem to neriskoval. Preferuji klasiku, ale uznávám jejich špičkovou kvalitu zpracování. Třeba někdy...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se