cesa3 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Hezký den všem milovníkům hodinek. Ze začátku bych začal tím, že ačkoliv jsem nováčkem, fora o hodinkách sleduji již nějaký ten pátek. Zprvu jsem byl pouhým nákupčím "ukazatelů času", ač hezkých, módních, tak v podstatě bez duše, jak by řeklo mnoho z Vás. Až jednou, náhodou, koupil jsem si své první, ne příliš drahé, Festina automatic a získal tak větší ponětí o hodinkách s "duší"... Průhled na tikající strojek Miyota, mě přivedl na cestu zkoumání, bádání a čtení ... Po této první ochutnávce, jsem začal opravdu hodně číst, zajímat se a sledovat co tiká a jakým směrem. Strávil jsem spoustu času vyhledáváním informací ať už o samotných hodinkách, o jejich historii nebo o strojcích. Samozřejmě jsem dychtivě hltal krásné příběhy švýcarských mistrů, kteří zpracovávali neskutečné stroje již před více jak 2 stoletími.Švýcarské umění pro mě bylo naprostým vrcholem a tak jsem hledal, otravoval i pár zdejších přispěvovatelů a stále se absolutně nemohl rozhodnout. Nejprve jsem chtěl ihned koupit nějaké levnější švýcary, pak jsem si to rozmyslel a uvažoval nad tím, že si počkám a našetřím. Opět jsem si vybral a následně změnil názor. Takto to šlo dokola, od automatů, přes levnější quartz, opět k automatům. Pak mě strhla mánie něčeho co je prostě jiné, pokukoval jsem po značce jako je Bulova a jejich precisionist, opět se vrátil ke švýcarsku a tak dále, neskutečně zmatečný a dlouhý boj sám se sebou a hodinářskou horečkou... Po několika měsících a různé finanční situaci, která se díky rodinným důvodům radikálně změnila, jsem se rozhodl, že své první hodinky si pořídím takové, aby mě těšily, nestyděl jsem se za ně a neutratil za ně nesmysl. Ano, rozhodně to nebyl nesmysl, ale po přečtení historie, názorů a hlavně po jejich nasazení jsem měl jasno. Firma SEIKO, jenž se může pyšnit více jak 120 letou zkušeností, inovátorkými postupy a opravdovou kvalitou, znamena pro mě vstupní bránu do hodinářského světa. Nyní jsem tedy majitelem automatickýh hodinek Seiko 5 "NEO MONSTER" a mohu Vám již nyní říci, že to byla dobrá volba za skvělé peníze. Hodně z Vás je úplně někde jinde, ale podstatou nás všech je láska k hodinářskému umění a to vždy startovalo tou "první" volbou Krásný den a děkuji za možnost získat nové znalosti. Nechť čas a život plyne zvolna, jako sekundová ručička automatu ...
Kostra Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Gratuluji k dobré volbě, krásným hodinkám a přeji, ať ti nadšení z nich, dlouho vydrží.
saida Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Gratuluji ! Na tom tahu vypadaj super ! Vypadaj tak pěkně ,že jsem se šel podívat kde je mám jestli je ještě mám.
ggrand Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Gratuluju k rozumné volbě. Upřesnění, nejsou to Diver´s hodinky, jak máš v nadpisu.
koutnp Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Seiko 5 mi přijde jako zajímavá volba. Hodinky v téhle cenové realaci si může dovolit fakt skoro každý. Jinak pěkný hodinky...
Hermis Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Hodinky nosim necely mesic a za me super,mimo tahu jsou celkem kvalitne zpracovane,luneta chodi perfektne.Za tu cenu,prijemny prekvapeni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se