Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky Snowe, MIDO me vůbec nenapadlo a tyto jsou hodne zajimave. Takže vyber zuzen na Davosy, Mido a pokukuju i po Alpinach. Uvidíme za jake peníze by se daly Mida nebo Alpiny sehnat.

Odesláno

Na nic bych nečekal a koupil v prodejní sekci Chronoris. Není sice na tahu, ale jsou za 30 nejlepší hodinky široko daleko ( podle mne.) Z těch tady připadá podle mne v úvahu jen Damasko . tady je další výhodou, že je to vlastně jejich ikonický základní model.

Odesláno

Longiny jsou fajn, cenově přes, bohužel. Na ty Orisky jsem koukal, jsou zajimavy. A intenzivně zvazuju jedny zajimave chrona s s WR 300, na foru poměrně neznáma swiss znacka s dlouhou historii...

Odesláno

Ale jsou, i na tahu :)

V 27. 11. 2013 v 18:43, cigi napsal:

Na nic bych nečekal a koupil v prodejní sekci Chronoris. Není sice na tahu, ale jsou za 30 nejlepší hodinky široko daleko ( podle mne.) Z těch tady připadá podle mne v úvahu jen Damasko . tady je další výhodou, že je to vlastně jejich ikonický základní model.

Odesláno

Ahoj, jen pro snazší rozhodování: Sám jsem o Davosách velmi uvažoval (Argo Lumis), ale byl jsem upozorněn německým prodejcem, že Davosa dosahuje takto zajímavých cen použitím low grade ETA strojků... říkal, že zhruba po pěti letech začínají mít různé problémy a vyžadují častou návštěvu servisu... Nevím, možná jsou to kecy, ale jak jsem nakoupil, tak prodávám :) Přeju šťastnou ruku při výběru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...