Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Parádá ta velikost vypadá bezvadně.

I když na tu hodinovou ručičku by šla dodělat černá čárečka napříč ...

No ale i tak s takovými hodinkami rozhodně člověk upoutá pozornost. Mě se ještě moc líbí Bell&Ross BR-01 Instrument (nejsou sice tak velké - mají 46mm, ale svůj účel taky plní dokonale) - jenom ta cena ...

• po měsíci...
Odesláno
objednal jsem si na www.yatego.de obrovský pilot-look hodinky Revue Thommen XXL o průměru 55mm. Je to moje první objednávka ze zahraničí, tak ve mně během toho čekání začly hlodat všeliké pochybnosti, hlavně jestli nejde o fake, z 500 euro byly zlevněné na 210, což mni přijde jako nízká cena. Na ebay se teda dají sehnat za cenu podobnou. Nemáte prosím s tímto obchodem zkušenost? Na můj dotaz odepsali, že se jedná o hodinky nové, v originálním balení, tak to snad všechno dobře dopadne:) Dělají se vůbec Revue faky?

Díky   .

....nevíte někdo, kde by byly k máni za tu cenu 210 euro? Díky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Omlouvám se za mlčení, konečně po dvou měsících opět na Chronomagu! Pokusím se popsat svou anabázi s těma Revíčkama, která vlastně ještě neskončila. Objednával mi je kámoš, který vládne němčinou. Hodinky mu přisly bez originálního obalu, jen obalené bublinkama. Jemu to nedošlo, tak je přijal. Dobře, říkal jsem si, to vydejchám. Víc už se mi nelíbilo, že číselník je v pouzdru osazen křivě, čehož jsem si taky nejdřív nevšim.. Navíc, podle mě sklíčko opravdu safírové nebylo - znělo dutě a bylo fakt teplejší, než safír na Breitlingách. Nejhorší teprve přijde!

Zanedlouho došlo k nějaké poruše ručního nátahu - natahování začlo jít ztuha a při něm se nějakým záhadným způsobem velkou rychlostí točil rotor! Hodinář kroutil hlavou.. Nakonec se tam něco "utrhlo" docela a korunka se protáčela naprázdno. Předesílám, že jsem s hodinkami zacházel lehce a opatrně.

Tak jsme to zabalili a kámoš to ještě v termínu poslal zpět, s tím že chce zpátky peníze. Odpověděli mu, že hodinky musí do ˇSvýcarska k výrobci (!), aby opravdu potvrdili, že hodinky nejsou v pořádku. No a doted´ trvá dohadování a já nemám peníze ani hodinky. Dobrý, co? Nechtěl jsem nikoho zklamat, ale já už REVUE a YATEGO NE!

Mám ted´ ale náladu spravenou - vydražili jsme na e-bay SEIKO BLUE MONSTER za 300 dolarů a po zaplacení tady byly z Thajska za 6 pracovních dnů! Jsou výborný a masivní a ještě nám je z Ruzyně dovezli zadarmo až před barák.. Tak to má vypadat.

Odesláno

Ach jo.. tak to mě mrzí, ačkoli to se mmou nesouvisí.

Kolegovi šlapou "jako hodinky" a safír rozhodně mají. Jemu tehdy v orig. balení přišly - takže spíš smůla na prodejce, než že by RT byla špatná značka.

Těch Seiko je mi líto ještě víc - RT jsou daleko lepší a hezčí.. Další nešťastná horologická duše odcestovala do Asie.. :-)

Odesláno

Bylo by možná dobrý vědět, který ten obchod na Yatego to byl. Já kupoval svoje RT taky na Yatego a jsem spokojený - všechno na jedničku, balení absolutně originál, doprava kurýrem atd (viz samostatné vlákno v této sekci) ...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Šly za 430, dobrá cena.:) Odolal jsem. Poslední dobou jsem slyšel nebo četl pár negativních ohlasů na značku a taky to spojení s Grovanou...

Odesláno

Jasně, tak pro upřesnění - na Yategu to byl obchod Optrons-car, kde byli ke mně tak "vstřícní". Abych do toho nenamočil celý Yatego:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...