peter tham Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 Dobrý deň, rad by som sa poradil s skúsenosťami s kalibrom Quartz ETA 251.262 z hodím CANDINO Naval Hero. Potreboval som totiž prehodiť dátum z 28 na 24 a tak som volil spätný chod v 2 polohe ,keď hodinová ručička skákavo po hodinách išla dozadu a dátum sa prehodil na nižšie číslo pri polnoci. Dátum sa mi podarilo nastaviť na 24 ale začal byt problém,, hodinová ručička prestala skákať po hodine išla len plynule pri nastavovaní ,prestali hodinky po spustení času prehadzovať dátum a prestala isť aj hodinová ručička. Ešte raz som preštudoval návod na podobne Longines ale nepísalo sa tam že sa nesmie isť s dátumom späť. Prosím aké mate skúsenosti ???Peter Tham
cali Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 mal som ten stroj v longines a nikdy s nim ziaden problem nebol ak sa dobre pamatam"-tak po vysrobovani sa korunka toci volne a nema na nic vplyv-po prvom vytiahnuti mozes honit hodinovu rucku skakajuc po hodinach dobredu aj do zadu a ak pri tom prejdes 12 v noci preskoci datum (tiez dopredu aj dozadu) ma to hlavne sluzit na rychle nastavenie casovej zony ale domasedovi ako ja sa to hodi max tak pri prechode zimneho na letny a naopak -po druhom vytiahnuti sa normalne nastavuje cas, teda hybe sa minutova aj hodinova rucka, obe plynule a tak isto ak prejdes polnoc tak preskoci datum (tusim tiez doredu aj dozadu) cokolvek ineho je porucha a mal by si k hodinarovi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se