Jiribartl Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Velice mile jsem byl překvapen nákupem časomíry v tomto příjemném a nově vybaveném klenotnictví-hodinářství. Na upozornění kolegy jsem zde kupoval po telefonické dohodě hodinky. Byl jsem vstřícně přivítán a obchod se realizoval u dobré kávy a prezentace ostatních tikajících kousků.Obsluhoval mě mladý Provazník se znalostí věci a obchodního jednání. Předem dohodnutou slevu dodržel.Atmosféra byla velmi srdečná a milá (něco podobného zažívám v Chronoshopu) a rozhodně mě nikdo nepozoroval skrz prsty jako v některých renomovaných pražských hodinářství. Pěkně jsem si popovídal s člověkem, který má též rád hodinky.Určitě se sem ještě někdy vrátím
Chosef76 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Teplice, mé krásné rodné město. Budu se tam muset zase podívat a v Krupské okouknout hodinky ;-)
cukfira Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Hodinářství Provazník má dvě provozovny i v Chomutově,několikrát jsem je navštívil jak s opravou i s nákupem a byl jsem vždy velmi spokojen.Doufám jen že to není shoda jmen,ale ta samá firma....
malymarek Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 V 28. 11. 2013 v 10:39, cukfira napsal: Hodinářství Provazník má dvě provozovny i v Chomutově,několikrát jsem je navštívil jak s opravou i s nákupem a byl jsem vždy velmi spokojen.Doufám jen že to není shoda jmen,ale ta samá firma....zase tolik bych je nechválil, když jsem tam donesl vintage omegy, tak po půl hodině mi je donesli zpátky, že je neumí otevřít, naštěstí pánové Knespl a spol. je otevřít uměli, je pravda, že ve Festinách baterku vyměnit uměli:-)
cukfira Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Já jsem měl v CV na Blatenský utopený Festiny(už je to 2 roky)a od tý doby OK a letos Seika automaty s poškozenym vlasem.Všude v okolí mě s tim poslali do háje tam za 3 dny opraveno a vše OK.No vintage omegy je na ně asi jiná liga...
malymarek Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 V 28. 11. 2013 v 11:23, cukfira napsal: Já jsem měl v CV na Blatenský utopený Festiny(už je to 2 roky)a od tý doby OK a letos Seika automaty s poškozenym vlasem.Všude v okolí mě s tim poslali do háje tam za 3 dny opraveno a vše OK.No vintage omegy je na ně asi jiná liga...možná jiná liga hodinářsky, ale omegy prodávají, tak by to vědět mohli, jinak gratuluji, že ti hodinky opravili
cukfira Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Jo omegy prodávají.Já tady teď mám Prim Diplomat po dědovi,jsou funkční,ale potřebovali by vyčistit,jak obal tak asi i vnitřek a při natahování se hýbe ciferník a chodí dost napřed..Tak nevím jestli to mám Provazníkovi svěřit....
malymarek Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 V 28. 11. 2013 v 11:37, cukfira napsal: Jo omegy prodávají.Já tady teď mám Prim Diplomat po dědovi,jsou funkční,ale potřebovali by vyčistit,jak obal tak asi i vnitřek a při natahování se hýbe ciferník a chodí dost napřed..Tak nevím jestli to mám Provazníkovi svěřit....tyhle jednodušší věci dávám do Kadaně do zlatnictví hodináři, složitější věci neumí, ale stojí pár kaček a toto by určitě zvládnul
cukfira Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Kde v Kadani to je?Zvažoval jsem ještě Baksu v Mostě,
malymarek Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 V 28. 11. 2013 v 12:31, cukfira napsal: Kde v Kadani to je?Zvažoval jsem ještě Baksu v Mostě,čsl. armády, 3. barák na pravé straně, zlatnictví to je
tribec00 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Sorry za vstup mimo temy, ale chcem Vam poslat spravu a cez SS mi to neprechadza ("uzivatel nemoze prijimat nove spravy"). Caz predajne vlakno nemozem reagovat, nemam dost prispevkov. Mam zaujem o Roamer Mustang. Mozete mi poslat cez SS konakt na e-mail?Vdaka.Robert V 27. 11. 2013 v 11:59, Jiribartl napsal: Velice mile jsem byl překvapen nákupem časomíry v tomto příjemném a nově vybaveném klenotnictví-hodinářství. Na upozornění kolegy jsem zde kupoval po telefonické dohodě hodinky. Byl jsem vstřícně přivítán a obchod se realizoval u dobré kávy a prezentace ostatních tikajících kousků.Obsluhoval mě mladý Provazník se znalostí věci a obchodního jednání. Předem dohodnutou slevu dodržel.Atmosféra byla velmi srdečná a milá (něco podobného zažívám v Chronoshopu) a rozhodně mě nikdo nepozoroval skrz prsty jako v některých renomovaných pražských hodinářství. Pěkně jsem si popovídal s člověkem, který má též rád hodinky.Určitě se sem ještě někdy vrátím
CEGY Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Pred nejakou dobou jsem take zavital do Teplic na nakup. Mile prijeti, predvedeni sortimentu, kavicka, pokec s p. Provaznikem. Prijemne stravena hodina a radost v podobe dvou novych kousku.
froda Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Ja uz tam tez par hodinek koupil a nemuzu si stezovat. Dobra cena, servis, kavicka. A moje stavajici pekne vylestili.
RobertPlant Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Provedeny zatím dva nákupy a naprostá spokojenost. Velice příjemná (a v mnoha ohledech mnohem lepší) alternativa k zažitým AD z Prahy.
Paprick Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Včera jsem kupoval Omegy v jejich obchodě v Teplicích u pana Provazníka ml. Naprostá spokojenost - parádní přístup, skvělá cena a celkově příjemně strávený čas.
Mechac Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Na základě doporučení zde na foru jsem si dojel po telefonické domluvě pro SMP k panu Provazníkovi ml. do Teplic, bylo to velmi příjemné, férové a otevřené jednání, dozvěděl jsem se celou řadu nových věcí, vyzkoušel i jiné hodinky a věřím, že dříve nebo později pro Zenithy zavítám opět sem. Za mě jednoznačně palec nahoru.
Vena Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Kupoval jsem u pana Provazníka v Teplicích právě na základě recenzí v tomto vlákně a musím říct, že jsem udělal dobře. Velmi příjemné přijetí, představení vybraných hodinek, dodržení předem domluvené ceny, kávička a milé popovídání :-) Celý prodej opravdu odpovídal tomu, že drahé hodinky opravdu většina lidí nekupuje každý den.Určitě se do Teplic ještě vrátím :-)
NAO Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Celkově hodnotím přístup jako perfektní. Vše proběhlo ve velmi příjemné atmosféře u kávy a za dodržení předem dohodnutých podmínek.
Breitling SA II. Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Zdravím, i já se musím připojit k hodnocení firmy Klenoty Provazník - Teplice, jm. pan Provazník ml.......velmi příjemně strávený čas při koupi hodinek, dodržení smluvené ceny atd. Za sebe mohu jen doporučit a musím konstatovat, že takový p. D.... v Praze se má co učit........ K panu Provazníkovi se doufám velmi brzy vrátím pro další kousek :-)
taxidriver Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 U pana Provazníka v Teplicích jsem koupil mé vysněné Omegy PO. Předem dohodnutou cenu dodržel, poradil, kde máme zaparkovat, až pro hodinky přijedeme... V prodejně nám sympatické prodavačky nabídly kávu, zkrátka a dobře, takhle se má dělat obchod... S Prahou se to vůbec nedá srovnávat (mluvím z vlastní zkušenosti). Takže až budu potřebovat další kousek na ruku, jedu znovu do Teplic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se