tvrdas Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 http://www.mvmtwatches.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 mam objednany, az dorazi dam recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Tak asi ... enjoy it. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 tak stále čekám, psali, že je budou mít po 18/12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancabl Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Zdravim,nahodne jsem na ne narazil a premyslim o koupi, nekde jsem cetl ze jsou celkem velke (4,5 cm prumer).Vypadaji celkem pekne tak zvazuju variantu bile telo a cerny kozeny pasek. Jak to bylo s objednanim? Opravdu plati ze postovne po celem svete je bezplatne? Diky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Tak dorazily pred novym rokem. Nejdrive mi prisel omluvny email, ze budou az po 18/12. 20/12 prislo cislo zasilky pro DHL, tak ze se dalo sledovat jak putuje. Pri prevzeti jsem doplatil clo 233CZK (tzn. celkova cena 95USD plus clo, doprava zdarma). Hodinky byli zabaleny v prepravnim pouzdre na zip, zvolil jsem variantu na obrazku. Myslim, ze zpracovani a celkovy dojem, je opravdu vyborny. Jsou 45mm velke, ale na mi ruce sedi dobre (mam mensi), jsou lehke - vubec nevim, ze jsou na ruce. Jedine co by se mi vice libilo, kdyby datum mel stejny font jako nazev znacky MVMT na 12 hodine ;-) Za 2200,- super kup :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 2. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 fotky jsou moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Mno, tohle bych si asi nechal ujít.:-D Tak ať sloužej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Podle me jsou maly, mely by mit alespon 10 cm ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 vypujceno jiny majitel v CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Úžasný. Hlavně ta bílá datumovka.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Jo, ta datumovka. Ale jinak nevypadaj špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Úžasný. Hlavně ta bílá datumovka.:-Djako by ji jine hodinky nemely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Většinou, když už nějakej výrobce jde do takovýhohle "all black" provedení, tak si barvu datumovky je schopnej ohlídat. Tady by bylo lepší ji vypustit úplně, když už nejsou schopný splašit strojky s černejma datovejma věncema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Nedej na pár negativních ohlasů. Prď na to, že to není mechanika, prď na to, že to není značka.... Líbí se? Líbí, tak to je hlavní... Ještě ti nikdo nenapsal, že to není swiss, nebo z xxx prodejny, nebo made in China nebo je pouzdro je z dřevěného uhlí a nebo to něco kopíruje ? Tak buď rád a užívej si jich - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 beru to sportovne, kazdy mame jiny vkus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvrdas Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se