Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem našel tyhle Hamilton Khaki Navy UTC. Nikde jsem je na fóru zatím nenašel, tak doufám, že je sem necpu s křížkem po funuse...

Je jich několik barevných variant a mi se docela líbí tyhle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

foto zapůjčeno od Hamiltonů

Odesláno

Při dalším hledání jsem na hodinkee.com narazil na označení Skymaster, namísto Navy. Na stránkách Hamiltonu je však označení Navy. Tak teda nevím. Každopádně mě docela oslovily.

V hodinkách by měla být upravená antimagnetická ETA 2893 s GMT.

Velikost 42 mm - pro někoho už velké, pro mě akorát.

Safírové sklíčko, šroubovací korunky a WR 300m - to jsou docela slušné údaje.

Datumka na pozici 3 - černé písmo a bílý podklad, ani na černé, ani na světlé variantě moc neruší.

Na pozici 9 je ukazatel mezinárodních kódů letišť - zajímavá změna oproti běžným zkratkám měst.

Tento ukazatel jsem ale na některých fotkách našel i na pozici 12...

Potěšilo mě i plné dýnko s erbem Hamilton.

Hodinky jsem viděl pouze na koženém řemenu. Myslím že jim sluší víc než tah.

Cena kolem 1000,- USD je řekl bych taky ucházející.

ještě jedno foto od trustedwatch.de

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Líbí se mi to vyřešení GMT ručky...když chceš tak ji prostě nevidíš. Nijak tam neruší, není moc nápadná. I pro lidi, kteří GMT nemusí, jsou ty hodinky použitelné.

Odesláno

Když tak na to koukám a taky trochu přemýšlím, napadá mě, že ten výřez pro kódy měst jsem na 12 vidět mohl...a nebude to ani žádný zázrak - jen pootočená luneta

:bangin:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám je od ledna, koupil jsem je tady na fóru. Jsou to super hodinky, překvapivě hodně univerzální - do obleku, do košile, na víkendy a ani bát se spadnout do vody s nima nemusíte. Dělají vteřinu za den, lidem se hodně líbí. Ty nikdy asi neprodám :)

Je tu na fóru jejich vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55537-hamilton-khaki-utc/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...