Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

Kamarát ma poveril úlohov a to zistiť či je možne opraviť PVD povrch na hodinkách?! Pokúsim sa odneho aj toto vybaviť, ale v podstate to ma iba otlčené, že vraj o stenu to buchol viac krat čo neviem síce jak sa dá, ale stalo sa. 

Ďakujem za všetky info

Makky

Odesláno

Ono každý výrobce má "tu svou" technologii.Kdysi mi známý posílal ošoupané PVD na Fortisech a já se ptal u různých firem a všichni mi řekli,že se musí sundat to staré PVD a nanést znovu.Problém je,jak to sundat a nezničit pouzdro.U jedné firmy mi řekli,že pokud by nanášeli PVD,tak ho dokážou i sundat.

/bez poškození/.Jinak na vlastní riziko.

Odesláno

Znie to dosť komplikovano.. čo to výjde cirka? Problem je asi, že hodinku sú ešte v záruke. Predpokladam, že tým pádom to bude treba robiť cez Autorizovaný servis.. Normalne som rád, že som upustil od týchto hodiniek:D

Odesláno

u značkových hodinek jedině značkový servis => výrobce
jinak u nějakých levnějších asi opískovat / otryskat - doptat se někde v kovovýrobě nebo u lakýrů kdo to dělá. A následně poslat na potažení, myslím že tu o tom bylo i nějaké vlákno???

Odesláno

Bylo mi řečeno,že ta vrstva PVD drží na molekulách chromu a že dokáží působit na toto spojení a bez poškození vrstvu PVD sundat.Ale prý každý kdo nanáší PVD,tak to má trochu jinak a pak je to na vlastní riziko.

Odesláno

Taky bych do PVD nešel, odradilo mě to i od Dual time Štajnů, kde je PVD na lunetě. Každopádně drbnout rukou o futra (např) není žádný problém, ostatně "nasírací" vlákno je toho plný :cool02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...