Daemonultimate Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Ještě jednou omrkni ty hydra od Longines,daj se sehnat za slušnou cenu,na ruce jsou špičkový,pořádná značka,svůj design,perfekt udělaný.Ten CHW na mně působí jako Čína v akci.V tom srovnávání se štajnama na watchuseek.com nezvolili tu nejlepší cestu,srovnávaj 42 vs 44.Konkrétně štajny 44 postrádaj jakejkoli smysl.Stejná velikost cifru jako jedničky oceány narvaný do pouzdra s nesmyslem okolo ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Ty modré Rada jsem měl před pár měsíci chvíli na ruce, vyloženě mě ve vitríně zaujaly a jsou strašně slušivé. Otázka, jestli hledáš hodinky na denní nošení k čemukoliv, nebo spíše sportovnější. Za mě určitě Rado (v modré), můžeš si je vzít k čemukoliv a vypadají fakt luxusně. Pokud chceš spíše sportovnější kousky, ber LH. CHW mi celkem nic neříkají, ale detail té kapky se mi spíše líbí než nelíbí. Toliko můj skromný názor, vyber dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 No lenže Hydry stoja cez 800 nove.. A použité fakt nechcem.. Keby najdem longines nove do 600 tak fajn ale to sa mi asi nepodarí A tie Rado by sa mi pacili viac keby mi na nich nevadi to co som pisal v tych príspevkoch pred tym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) Hladam hodinky na každodenne nosenie, ku vsetkemu kedze toto budu moje prve lepsie Longines je super znacka a Hydry su pekne ale su drahsie.. Sm cital ze Hydry su hodinky pre dôchodcov co nechapem preco .. No ale fajn :/ tiez sa mi zdaju ze vyzeraju tak pre starších ludi.. Aj ked najprv sa mi pacili viac. Este pokám asi. Ale co sa tyka CHW tak nie je to známa znacka, je relatívne nova ale ludia o s nou maju skusenosti si ju chvália velmi.. Longines su drahsie o kusok lebo ta znacka ma lepsi image.. Myslim ze za tie peniaze su CHW super volba.. Ale ako som pisal, este porozmyslam.. Mozno na zaciatok bude lepsie zacat s nejakou známejšou značkou .. Do kelu som dufal ze uz mam vybraté Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem worm007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Číst můžeš cokoli,vyzkoušej je, prohlídni a uvidíš.Jinak zatím všichni kdo je měli maj do důchodu ještě pěkně daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Tie CHW neskusim nikde ale longines maju v BA v eurovei myslim obchod.. No asi to vyskúšam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Viete min iekto povedat argumenty preco Hydry ? Okrem toho ze longines ma históriu a je to stara známa znacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 To Ti neviem povedat. Ale zato se vrátím k Radám. Ten vajcózní design je to, co jim dává koule, nikoho nekopírujou ( krom sebe ), na ruce sluší. Jediný problém je, že jsou to leštěnky jako prase a na ruce budou fakt výrazné, na druhou stranu to jsou hodinky, které vypadají sportovně i slušně a i laik je ocení. Ch. Ward má zřejmě fajn consumer service, ale tady na fóru máš lepší a to ani nic koupit nemusíš. Je na nich pěkný ten trojzubec, ale jinak absolutně nic originálního a zajímavého. A od Longinsu asi v Tvé cenové relaci starší Legend Diver neseženeš, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cicosk Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Rodkopf - sam by som to lepsie nenapisal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 10. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) jo pekne si to napisal, len som chcel vediet aky je v tom rozdiel, nejaky taky.. fakt poriadny argument co by ma presvedcil ze na CHW sa vykašlať.. lebo ako som povedal.. cena - super, dizajn - páči sa mi (aj ked vam nie), spracovanie - super (udajne), a majú tú istú ETU ako Radá, taku istu WR, safír .. tak ja neviem.. momentalne mam nieco cez 500 eur, za chvilku mi pridu dalsie peniaze.. (netusim ale kolko) .. mam brigadu 3 x za tyzden a sem tam doucujem.. myslis Rodkopf ze mam pockat zrejme fakt dost casu na tie Rado ? ja som sa uz tesil ze teraz pred vianocami nejake objednam a uz budem mat nejake lepsie hodinky.. ale do kelu stale neviem.. kolko trva bezne tato faza kym si clovek vybere ? nie ze by ma to nebavilo ale fakt neviem ci zobrat tieto, ktore maju sice (podla mna) za tie peniaze genialne parametre alebo si pockat.. a neviem kolko budem cakat.. ale to co si hore pisal ci by som nezohnal starsie legen divery.. neviem.. hlavne legen diver sa mi fakt nepacia :/ ja som sa najprv tesil z certin action diver ked som ich videl.. aj som si ich skusil (vtedy som netusil ze nad nimi budem rozmyslat, ale ked typek v obchode videl ze na ne pozeram tak mi ich rovno ukazal).. certiny ste celkom "zadupali" co som necakal, z nejakeho dovodu som mylel ze to je super znacka, ale to je fajn aspon sa mi zuzil vyber.. skoda ze akurat na tieto dve z coho jedny su lacne ale podla vas na nic a druhe su sice krasne a genialne ale netusim kedy si ich budem moct dovolit Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem worm007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Na potulkách po longines stranke som narazil na conquesty (Classic automatic) .. Skoda ze na nete nemaju viac fotiek ale z tych fotiek co som videl vyzeraju pekne .. Mate a nimi niekto skusenosti ? Pripadne fotky zo zadu ? Viete niekto ci sa daju dokúpiť original longines kozenne remene k nim ? Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem worm007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Zpracování perfektní,velikost akorát,slušnej dekorovanej strojek,celkově se mi líběj,jenže jsem zaměřenej na diversky,ta luneta mi chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 jo pekne si to napisal...moct dovolit Být Tebou, tak bych si Ty Ch. Ward nekupoval, dokud je nebudeš mít vyzkoušené - přesně jak píšeš, cena, zpracování, paramtery apod. super, ale podle mě Tě časem omrzí. K výběru - já na svoje čekal asi 8 měsíců a nakonec jsem 20% přihodil a získal model, který by jinak stál skoro 2x tolik, kolik jsem chtěl dát. Vyplatí se počkat a vybírat si, koneckoncu je to nejzábavnější fáze. Sleduj fóra, omrkni různé prodejce a myslím, že i s Radama se dostaneš na rozumnou cenu. ( Pokud si ale vybereš Wardy, dáš je na ruku a budeš mít pocit, že to je ono, tak do nich vleť, chybu určo neuděláš...a někde se tady nabízela poukázka na slevu 50 liber k nim, tuším. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 no prave ze som sledoval vela for.. vela porovnani tych CHW a fakt vobec nevyzeraju zle, aj ludia co preferuju ovela drahsie znacky pisali ze CHW su super, nemaju s nimi vobec problem a ze za tu cenu je to fakt bomba.. a viem ze najlepsie je ich skusit ale tu na slovensku myslim ze nemam kde.. ak sa rozhodnem pre ne tak to bude "na slepo" bez vyskusania.. k tym conquestom.. ano aj ja som chcel najprv diversky ale pri tychto by som bezproblemov spravil vynimku su krasne, si pisal ze maju krasne dekorovany strojcek, to znamena ze ho je vidiet zo zadu hej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 k tym conquestom.. ano aj ja som chcel najprv diversky ale pri tychto by som bezproblemov spravil vynimku su krasne, si pisal ze maju krasne dekorovany strojcek, to znamena ze ho je vidiet zo zadu hej ? Řekněme signovaný a slušně dekorovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 11. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 jo toto som chcel aby mali moje prve automaty a vela diversiek to nema :/ velmi sa mi paci ked je vidiet strojcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kronos Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 podla mňa by si nešlapol vedľa ani stými Certinami DS aciton Diver ktore si mal v merku su to fakt velmi dobre hodinky za velmi dobrú cenu.Pokial si vyberáš svoje prvé "lepšie" hodinky do tych 700? s tymto modelom sa do tohoto rozpočtu rozhodne zmestíš a zle nespravíš. Rada ,Longinesi,alebo Oriski čo ti tu chlapci radia su super hodinky ale za akú cenu? to si treba pripomenúť.Certina je dobra značka s tradíciou ešte by som nad nimy nelámal palicu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se