Quido Morava Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 (upraveno) V 8. 1. 2016 v 19:30, Jeronimo napsal: Hodinky můžou vypadat dobře na nějakém pískovém, hnědém, případně olivovém canavasu. Samožřejmě nejlépe na pěkně jetém. Přidávám foto patiny na A1, mosazné sponě a jazýčku. Pak stačí jen lehce oleštit hrany a hodinky dostanou parádní kontrast. Dělával jsem to v kanclu o čistou Áčtverku. parada...! Upraveno 8. ledna 2016 uživatelem Quido Morava
Karol Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 V 8. 1. 2016 v 10:32, Quido Morava napsal: pokud někdo hledá hodinky, aby si ustálil názor na vhodný řemen a pak je nosil beze změny, pak to je vždy věc dočasná, anebo není chronopacient... .....Tak neviem aky pacientom sa mam nazvat ja nemusim ani remene menit ale asi dva dni do zadu sa mi snivalo že som z obchodu ukradol drahe značkove hodinky
Quido Morava Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 V 8. 1. 2016 v 20:17, Karol napsal: .....Tak neviem aky pacientom sa mam nazvat ja nemusim ani remene menit ale asi dva dni do zadu sa mi snivalo že som z obchodu ukradol drahe značkove hodinky asi jsi tu spravne - sny to zacina, nekonecnym pruserem to konci, a to nemusis v realu ani krast
Markynin Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 V 16. 12. 2015 v 18:04, Jeronimo napsal: Čoveče, kdybys to nenapsal, tak bych si toho nikdy nevšiml. Ale já jsem schopný nosit i řemen naruby a nevím o tom. Posunutá luneta, dny i datum a pět minut sem, tam není u mě žádná míra. Toto mi výrobce napsal ohledně čísla 45 na lunetě:if you take the part of the 4 that sticks out then it is almost the same and that is where we measured it Umíte to někdo přesně přeložit a co tím myslí?
OndraPod Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 No ze to merili od konce ctyrky, toho kousku co presahuje, ale stejne jim to nevychazi:Ty mezery mezi cislama vychazeji cca 15=1,8mm 30=1,9mm a 45=2,1mm(fotka muze byt trochu zkreslena) Tady na tach je to zase jinak, ale to je jinej typ(A1?)
Quido Morava Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 nechapu, co tu resite za prkotiny? celkovy dojem je velmi sympaticky mne bavi nejvice ta hra z vymenou lunet ..., kdyz tozkombinuju s vymenou par remenu, muzu mit na kazdy den v tydnu jine hodinky
ggrand Odesláno 3. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Taky jsem si toho nevšimnul a i po upozornění s tím nemám absolutně žádný problém. Daleko víc mě srala nerezová korunka.
Quido Morava Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Jo, ta mi dělala problém už před pořízením, pak jsem udělal fotku s tím Buckem a tam je taky kombinace ocele s mosazí, no a od té doby je mi to jedno...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se