strong Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2014 Hmm... keby som do nich teda siel, tak neviem ci sa teraz mam tesit, alebo obavat (karcinogenov..ale uprimne..kde na nas necihaju?) Vdaka za info Sibirnaya.
ggrand Odesláno 10. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Gratuluju, užs zkoušel přehodit lunetu? Jde to pěkně blbě, ale jak se to ochodí, tak už je to v pohodě. Přesto to není ani pak taková pohoda jako měnit u A8.
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 zkousel, uz mam vryp na pouzdru a nezadarilo se
sibirnaya Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 a neni to zas takova sprostota ten remen, je to benarus cuda 22/20 130/75mm 40USD just strap http://www.benaruswatches.com/22rubber.php
dandy Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Tak A7 sú doma. Celkom rýchlosť za necelý týždeň. Hodinky sú super, len tú sponu na gume nemuseli dávať takú oobrovskú.
pionyr Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 V 10. 1. 2014 v 14:16, dandy napsal: Tak A7 sú doma. Celkom rýchlosť za necelý týždeň.Hodinky sú super, len tú sponu na gume nemuseli dávať takú oobrovskú. To neva, stejně by jim moc slušela světlejší hovězinka.
dandy Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Ano, už skúmam stránky s remenmi. Vyskúšal by som nejaký canvas aj kožu. Len nad farbou musím porozmýšlať. Už nejakú predstavu mám, ale nieje to také jednoduché ako pri oceli.
ggrand Odesláno 12. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Zajímalo by mě, co vymyslíte. U mě zatím vede černý a zelený nato řemen.
dandy Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2014 Teraz to mám na čiernom nato strape. Skúsim to dať ešte na svetlohnedú kožu a uvidím aké to bude.
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 ale jo, za me docela dobry. ta luneta se teda meni zprdele, nebo aspon nevim jak, ale nakonec se zadarilo..
dandy Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Sibirnaya-pekné to máš. ten canvas k tomu celkom ide. oranžová lumi je tiež v pohode, pre mna svieti dostatočne.
Sedlin Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) děcka hoďte sem, jak ten vorinž svítí ve tmě, plsto má pouzdro na stěžejky skrz údy? Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem Sedlin
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 zetra, tavarysc. jj, vrtany nozky..
Sedlin Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 20:41, sibirnaya napsal: zetra, tavarysc. jj, vrtany nozky..zejtra už bylo čtyřikrát a furt nic, zaseklo se ti zrníčko v přesýpačkách? :-)
ggrand Odesláno 23. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 Restart v podobě brusné pasty na vatě. Oxidy vytvořené pomocí octu byly fakt moc zažrané a ne a ne pustit. Takže za mě ocet nedoporučuju, docela nabourá povrch hodinek, takže pak zmizí stopy po kartáčování.
Jeronimo Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 (upraveno) Zdar Chlapci.Před několika dny jsem se díky Sibiřovi stal šťastným majitelem Armid A7. Takže přidávám pár fotek a postřehů.Tvar pouzdra je super. S velikostí pro mých asi 16,5cm zápěstí, je to tak tak na hraně. V porovnání s Oliviery, které jsem měl možnost chvíli ponosit a zamilovat si je, jsou A7 naštěstí subtilnější. Výměna lunet mi nečiní žádné potíže, podeberu s citem širším zalamovacím nožíkem a lup, lunetka je venku. Samotné nasazení zvládně člověk se dvěma prsty. Pro mě, je momentálně perfektní luneta s keramickou vložkou, která na mě působí usedlejším dojmem. Druhou lunetku jsem poslal na balkon pro patinu Gumový řemem je oproti Isofranu méně pohodlnější, ale pořád je lepší, něž nějaká obyč. Seiko guma. Se sponou to bude o zánět karpálního tunelu, ale jinak nemá chybu. Momentálně očekávám vintage kůži, tak uvidíme. Celkově je barevné sladění pouzdra s dialem, indexy, lunetou a ručičkami perfektní.Co se týče lumi, tak je proti Olivierům slabší. Ovšem do rána se dá pořád odečíst čas. Když bude čas, udělám srovnávačku s Monstry.V životě by mě nenapadlo, že budu nosit asijské hodinky, natož čínské. Upraveno 3. února 2014 uživatelem Jeronimo
ggrand Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Jeronimo : Nakonec jsem tu sponu ohnul ve svěráku, aby tak nečouhala. Schválně jsem se díval třeba jak ty moje měl financ na ruce a taky to odstávalo.Taky jsem zjistil, že je mnohem účinnější než dávat lunetu ven, ji třeba večer u telky žmoulat v ruce tak, aby se ruka opotila a pak nechat lunetu/hodinky jen tak přes noc někde ležet.No a jestli jsem na to zapoměl, tak gratuluju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se