Přejít na obsah

PAM 312 z Chronothek

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak to je docela síla, ta sleva. Jen pro orientaci, dnes mi nabídli v Carollinu slevu na nové PAM 312 10% při platbě na ruku, ale prý by to ještě musela odsouhlasit manažerka :sweatdrop: ..

to je dobrá informace ..... že si se svojí kartou stálého zákazníka (5%) můžu škrábat vokno (nebo zadek ? ) :D ....

Odesláno

to je dobrá informace ..... že si se svojí kartou stálého zákazníka (5%) můžu škrábat vokno (nebo zadek ? ) :D ....

I mne ta nabídka překvapila, s pánem jsem tam strávil příjemných cca 40 min povídání o hodinkách, o slevě začal sám, začal na 7% a potom při počítání na kalkulačce říkal, že by se zřejmě dalo i 10% po odsouhlasení manažerkou.

Odesláno

No môžeš ju využiť na Patek Philippe, na tie dali známemu 3%

Návštěvník PavelB
Odesláno

V carollinu lze domluvit ledasco, bohuzel jejich skladove zasoby jsou tristni...

P.s. Autorovi vlakna posilam sz s kontaktem na prodejce

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník dabelM
Odesláno

V carollinu lze domluvit ledasco, bohuzel jejich skladove zasoby jsou tristni...

P.s. Autorovi vlakna posilam sz s kontaktem na prodejce

Sent from my iPhone using Tapatalk

Díky za info.

Odesláno

Chronotheka je seriozni obchod. Ceny ma teda dost vysoke, ale co cekat od obchodu, ktery sidli v centru Vidne a specializuje se na vintage Rolex... Rozhodne to neni jen "prekupnik z chrono24".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...