Návštěvník YPO Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Tak to je docela síla, ta sleva. Jen pro orientaci, dnes mi nabídli v Carollinu slevu na nové PAM 312 10% při platbě na ruku, ale prý by to ještě musela odsouhlasit manažerka ..to je dobrá informace ..... že si se svojí kartou stálého zákazníka (5%) můžu škrábat vokno (nebo zadek ? ) ....
ron Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 to je dobrá informace ..... že si se svojí kartou stálého zákazníka (5%) můžu škrábat vokno (nebo zadek ? ) ....I mne ta nabídka překvapila, s pánem jsem tam strávil příjemných cca 40 min povídání o hodinkách, o slevě začal sám, začal na 7% a potom při počítání na kalkulačce říkal, že by se zřejmě dalo i 10% po odsouhlasení manažerkou.
koveras Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 to je dobrá informace ..... že si se svojí kartou stálého zákazníka (5%) můžu škrábat vokno (nebo zadek ? ) .... No môžeš ju využiť na Patek Philippe, na tie dali známemu 3%
Návštěvník PavelB Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 V carollinu lze domluvit ledasco, bohuzel jejich skladove zasoby jsou tristni... P.s. Autorovi vlakna posilam sz s kontaktem na prodejce Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník dabelM Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 V carollinu lze domluvit ledasco, bohuzel jejich skladove zasoby jsou tristni... P.s. Autorovi vlakna posilam sz s kontaktem na prodejce Sent from my iPhone using Tapatalk Díky za info.
skalis Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2013 Chronotheka je seriozni obchod. Ceny ma teda dost vysoke, ale co cekat od obchodu, ktery sidli v centru Vidne a specializuje se na vintage Rolex... Rozhodne to neni jen "prekupnik z chrono24".
Denjl Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 5400 je na 312 super cena za podobný peníz jsem je kupoval ještě cca před 3 měsíci....... na Karolinum bych asi kašlal....
Návštěvník dabelM Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Bohužel se včera prodali, tak mám smolíka :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se