Jump to content

PAM 312 z Chronothek

Recommended Posts

Posted

Ahoj,

vybírám mezi PAM 312 a 359. Na Chrono24 jsem narazil na tyto PAM 312, které jsou za 5.400,-EUR v lokalitě do které se mohu dostat za necelý dvě hodiny jízdy. Co na ně říkate ? Líbí se mě typ strojku, průhled dýnkem a velikost. Jsem zvědavej jak na mě bude působit jejich ciferník avě rozdílně barvy na jeho indexech. Máte někdo zkušenost s tímto obchodníkem ? 

http://www.chronothek.at/de/Marke/Panerai/Verkauf_Panerai_PAM00312_Luminor_Marina_9310196090011.htm

Díky za všechny reakce a rady.

Posted

Za 5k jsem měl nové 359, takže tak...

Kde jsi kupoval ? DE anebo CH ?

Posted

Za 5k jsem měl nové 359, takže tak...

Takže jak? Takže 5400 za 312 je špatná cena? Koupí snad "nestálý" zákazník nové 312/359 levněji? Jinak moc nechápu informační hodnotu toho příspěvku.

Posted

Za 312 jsem když vylezly na trh platil RP 137.000,- se slevou -5% nebo tak podobně. Už jsou to ale roky, moc si to nepamatuji. V současné době je RP 175.000,-, takže očekávat je za stejný, nebo podobný peníz jaký stály před Singerovou "měnou" a zdražením u výrobce, je docela utopie. Myslím, že to není tak úplně z cesty. A jsou to cibule z 2013!   

Posted

řekněme, že jsem stálý zákazník...

No,takže větší odběr hodinek a díky tomu sleva.Ale to tazateli asi moc nepomůže.

5400 je podle mě za 312 super cena.Jinak ještě moje rada-nikdy bych nekupoval takhle drahý hodinky od ňákýho překupníka na Chrono24.Ale já to mám jinak,hodinky po tejdnu neprodávám...

Posted

Tiež sa pripájam, je to dobrá cena za nové 312-ky. 

A podľa mňa ešte min 100 eur sa dá vyjednať. Predajca je slušný, nedávno som tam kupoval RubberB.  

Posted

Tak jsem kontaktoval jen tak z legrace sveho prodejce. A pro zakaznika z ulice je ma za 5,3 nove....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Skoda jen, ze cnb s tim tak zahybala...

Zitra si od nej beru dalsi kousek a take za velmi zajimavou slevu.

Posted

Tiež sa pripájam, je to dobrá cena za nové 312-ky. 

A podľa mňa ešte min 100 eur sa dá vyjednať. Predajca je slušný, nedávno som tam kupoval RubberB.  

Slevu mě nabídl na 5.000,-EUR a o víkendu do Vídně vyrazím a uvidím jestli je zakoupím. Více se mě ale líbí PAM 359ky...

Posted

Tak jsem kontaktoval jen tak z legrace sveho prodejce. A pro zakaznika z ulice je ma za 5,3 nove....

Můžeš mě k němu doporučit ?

Posted

Tak to je docela síla, ta sleva. Jen pro orientaci, dnes mi nabídli v Carollinu slevu na nové PAM 312 10% při platbě na ruku, ale prý by to ještě musela odsouhlasit manažerka :sweatdrop: ..

Posted (edited)

Tak to je docela síla, ta sleva. Jen pro orientaci, dnes mi nabídli v Carollinu slevu na nové PAM 312 10% při platbě na ruku, ale prý by to ještě musela odsouhlasit manažerka :sweatdrop: ..

Zkoušel jsem AD a nabízejí vesměs slevu 5% na první emailový dotaz. Pracuji taktéž v obchodě u AD vozů, a očekávám další slevu při projevení vážného zájmu anebo při návrhu na osobní jednání. Těch 20% je VELMI slušná nabídka.

Koukal jsem na vyfocený řemen a připomíná mi jeden z příslušenství ze stránek Panerai :

http://www.panerai.com/en/accessories-watches/bracelets-and-straps/8-luminor-assolutamente

Uvidím, co mě odpoví prodejce na dotaz k původu řemene :-)

Edited by dabelM