Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

La Locle Tě po zkoušce Omeg zklamou,navíc proč vyhazovat prachy za kousek jako je Chronometre,když Automatic se stejnym strojem jen bez certifikace seženeš o spoustu a spoustu tisícovek levnějš.

ty 80 hodinový Tissot s COSC stojí v Koscomu 24t ...... to se mi zdá celkem dobrá cena za COSC a 3 denní rezervu ne ?

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/tissot-t086-408-16-051-00

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

bohužel Tissot jsou fyzicky k vidění jen v pár kusech a ty co mě zajímají, jsem viděl jen na internetu nebo v katalogu. U Tissotu se mi líbí strojek ETA2897, má měření nátahu a pokud jsem to správně pochopil, je to taková vylepšená ETA2892.

Myslím, že začnu na něčem okolo 30k a na Omegy si ještě chvilku počkám. Budu sledovat bazar.

Odesláno

Hmm, Terrasporty sú fajn, ja by som ale odporučil 29er Big

tie su paradne, keby som tu znacku poznal a nebola by nemecka (neviem preco nepaci sa mi ten napis tam dole :/) tak by som ich bral hned.. idem si o nich nieco viac precitat

Odesláno

tie su paradne, keby som tu znacku poznal a nebola by nemecka (neviem preco nepaci sa mi ten napis tam dole tak by som ich bral hned.. idem si o nich nieco viac precitat

MG je rešpektovaná značka z dobrej oblasti :)

Odesláno

Mám vybráno. A zatím jsem z nich nadšený :-). Ještě mě zajímá, jak budou vypadat na slunečním světle.

post-34012-0-16806400-1387444936_thumb.jpg

Odesláno

T-RACE jsou až moc sportovní, ale barevně sladěné perfektně. Potřebuji něco ke košili. Nějaké sportovní hodinky budu ale potřebovat taky. 23.12. mám narozeniny, tak jedny k narozeninám a druhé k vánocům :-) 

Odesláno

Nevím, jestli vybráno znamení koupeno. Jestli ne, tak do toho vnesu zmatek ještě jedním Powermaticem 80: Certina DS Powermatic 80.

post-10175-0-87634300-1388612259_thumb.jpg.

K dostání by měly být v Koscomu, různé kombinace barev ciferníku, tahu a kůže.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...