Roman-ZA Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 (upraveno) Rad by som sa pritomnych spytal na kvalitu chronografovych strojov?1. ETA G10.211, docital som sa, ze je to plastak so 4 kamenmi. Uvedena ETA by mala byt v Certina DS Action chrono, resp. DS Podium chrono.Info:http://www.esslinger.com/eta-g10-211-quartz-watch-movement.aspx 2. Ronda 5040D, to by mala byt ocel s 13 kamenmi. Tento stroj by mal byt v Candino Sport C4429/4Info: http://www.esslinger.com/harley-ronda-hq5040-d-quartz-watch-movement.aspx Vseobecne plati, ze ETA by mala byt kvalitnejsia. Ktory stroj do chronografu by ste doporucili vy? Ake mate skusenosti? Vdaka za nazory a podnety.Roman. Upraveno 25. prosince 2013 uživatelem Roman-ZA
valjoux Odesláno 25. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2013 Co chceš řešit ta ETA je nerozebiratelná sračka. Vrchol je že je montovaná do značkového zboží 5 let jde bez potíží a pak podle značky zaplatíš 2000-5000 za stroj
Zeppelin Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Já měl v Zeppelinech práve tu Etu G10 ...... a celé 3 roky šli bezproblému + žádná odchylka ale jsou to quartz tak se není čemu divit
gougy Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Co chceš řešit ta ETA je nerozebiratelná sračka. Vrchol je že je montovaná do značkového zboží 5 let jde bez potíží a pak podle značky zaplatíš 2000-5000 za strojMůžeš poslat konkrétní případy (značky, modely), kdy ses s tímto "odejitím" za 5 let setkal?
valjoux Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Bohužel dnešní doba neprodukuje zboží které má něco vydržet. A pokud někdo žije z hodinařiny tak by rád opravoval a ne měnil stroje. Bohužel měl jsem několik zákazníků co mají tu G10 v hodinkách a nejdou. Bohužel jedná se také o věhlasné značky ale oni také vyrábějí v několika kvalitách. A co je nejhorší hodinky do 15 000 jsou podle SWISS servisu na jedno použití.
valjoux Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Já měl v Zeppelinech práve tu Etu G10 ...... a celé 3 roky šli bezproblému + žádná odchylka ale jsou to quartz tak se není čemu divit Věřím že 3 roky šli na první baterii, za jakou byly cenu? Kde jsou po 3 letech?
Frostie Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 (upraveno) Můžeš poslat konkrétní případy (značky, modely), kdy ses s tímto "odejitím" za 5 let setkal?nejhorší ovšem je, že některé Rondy /705, 715.../ se nedožijí ani druhé výměny baterie /4-5 let/- osobní zkušenost v Traserech a Adriaticách. Je to ten nejnižší myslitelný strojkový low-end na úrovni miyota, zvlášťě pak v levelu swiss parts Upraveno 26. prosince 2013 uživatelem Frostie
valjoux Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Jak již bylo uvedeno jedná se o spotřební zboží. Na Traserech považuji za problém silné fosforové a těžké ručky které často padají. Jinak ta Ronda celkem ujde a hlavně není dávána do věhlasných značek. Certina a Tissot považuji za značky kde ta nejlacinější řada má mít nějakou úroveň. A pokud je G10 v hodinkách ADIDAS tak tam bych ještě bral stroj na jedno použití.
Roman-ZA Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) Este by som mal jednu priblblu otazku, ale neda mi to. Podla coho zistim, ze v hodinkach je 13maenovy / 6 kamenovy stroj. Ronda robi v dvoch verziach - SWISS MADE ma vyssi pocet kamenov ako SWISS PARTS. Je v tomto pripade oznacenie SWISS MADE smerodajne? VdakaR Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem Roman-ZA
Zeppelin Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Věřím že 3 roky šli na první baterii, za jakou byly cenu? Kde jsou po 3 letech?Já byl spokojeny, po 2 letech přestali jít tak se jen vyměnila baterka a šli dál, ted po 3 letech jsem prodal kamaradovi a pořád šlapou v poho- to byli moje prvni a posledni quartzky stejně :-D
valjoux Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Moje představa je že každý stroj na baterii je vyroben v Číně. Těžko se určuje z pouzdra hodinek co je uvnitř. SWISS PARTS a SWISS MADE by mělo mít rozdíl. Opravdu si nejsem jist dokud to nevidím. Pořád to jsou jen natištěná písmena.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se