Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 4 hodinami, Tenglis napsal:

Kluci, když už jste mi tak skvěle poradili s těmi potápkami, což takhle hodit do placu i nějaké chronografy.

Velikost max 39 mm, automat (ale klidně i solar quartz), datum, kovový tah. Čím menší výška, tím lepší. Cena do 50K (použité). Ideální by byl samozřejmě ruční nátah, ale ten nebývá s datem, nebo je to jen vintage Valjoux 7734...

Mám sice v merku Sinn 356, ale moc se mi nelíbí povrchová úprava...

Děkuji!

Nedávno tu proběhly inzercí pěkný Hamiltony snad ve 36 asi kolem divácky, ale i tam ta výška prostě byla. A na těch malých byla na pohled sakra znát. V tomhle případě bych kouknul po nějakým microbrandu s mecaquartzem od Seika. 

Odesláno
V 9. 12. 2025 v 19:27, Jiří Sedlák napsal:

Nedávno tu proběhly inzercí pěkný Hamiltony snad ve 36 asi kolem divácky, ale i tam ta výška prostě byla. A na těch malých byla na pohled sakra znát. V tomhle případě bych kouknul po nějakým microbrandu s mecaquartzem od Seika. 

Kdys tady byl v prodeji chronograf Limes ( myslím že má 39 ) , myslím že ho prodával @kaktusář , byl nenovej , ale z mýho úhlu parádní !  Ten měl samozřejmě 7750 ! Poptej u něj ! 

Odesláno
V 9. 12. 2025 v 14:56, Tenglis napsal:

Kluci, když už jste mi tak skvěle poradili s těmi potápkami, což takhle hodit do placu i nějaké chronografy.

Velikost max 39 mm, automat (ale klidně i solar quartz), datum, kovový tah. Čím menší výška, tím lepší. Cena do 50K (použité). Ideální by byl samozřejmě ruční nátah, ale ten nebývá s datem, nebo je to jen vintage Valjoux 7734...

Mám sice v merku Sinn 356, ale moc se mi nelíbí povrchová úprava...

Děkuji!

Já sem ti napsal tip na chronograf Limes , ale vložil sem do jiného příspěvku, sem blbec🙈 ten chronograf má tuším 39 a 7750 a podával ho tu kaktusář …. Tak to zkus poptat , byl jetej a na tahu …. Ale pěknej ! Čitelnej jak Vinnetou od Karla ( Hynka ) Máje ! Poptej !!!

Odesláno
před 3 hodinami, Roman-ZA napsal:

39,5mm este moze byt?🤔

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Snad jóóó , v nejhorším případě slib, že je trochu upiluješ ….. z boku 🤪

• Haha 1
Odesláno
před 15 hodinami, FantasticFabio napsal:

Já sem ti napsal tip na chronograf Limes , ale vložil sem do jiného příspěvku, sem blbec🙈 ten chronograf má tuším 39 a 7750 a podával ho tu kaktusář …. Tak to zkus poptat , byl jetej a na tahu …. Ale pěknej ! Čitelnej jak Vinnetou od Karla ( Hynka ) Máje ! Poptej !!!

Ahoj, děkuji za tip. To není vůbec zlé. Začal jsem ale koukat po Fortis Official Cosmonauts, starší model s Lemánií.

Nevíte o někom, kdo by se jich chtěl zbavit 🙂

Odesláno
před 10 minutami, Tenglis napsal:

Ahoj, děkuji za tip. To není vůbec zlé. Začal jsem ale koukat po Fortis Official Cosmonauts, starší model s Lemánií.

Nevíte o někom, kdo by se jich chtěl zbavit 🙂

Zkus napsat do vlákna koupím, ale vidím to bledě ….spíš seženeš 7750  než Lemanii …. Držím palce !

Odesláno
před 15 minutami, FantasticFabio napsal:

Zkus napsat do vlákna koupím, ale vidím to bledě ….spíš seženeš 7750  než Lemanii …. Držím palce !

Malý chronografy budou spíše staršího data , zkus poptat a ještě bych to rozšířil o nějakou tu značku navíc …. Ale s Lemania to bude víc jak 50 ….

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...