Karussell Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 tak co se tyce historie a famu tak heuerky jsou samozrejme vis. Souhlas. Tady me zase bavi krasne vypouklej safir, minimalistickej cifr a takovej celkove puristickej design. Plus maj o 2 mm vetsi pouzdro:-) Co me trochu vadi je roztec nozek - 18mm, ktera by u pouzdra 37mm mohla byt klidne 19mm nebo 20mm. Co me taky bavi, ze je to de facto novej kus v zaruce:-)) zhrnuto - dalsi mezikrok na ceste k explorerum i:-))Je mi to jasný, expy I budou, ať už dřív, nebo později :-)
Mikefux Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Dle mého geniální malé hodinky 38 mm. Seiko 4205 na upraveném SKX013 tahu (žádný aftermarket). Jsem spokojenej parchant! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mikefux Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Na ručkách nejspíš jo a dokonalé to není. Možná by to někdo šikovný zvládl lépe. Už jsem je tak koupil a původní majitel taky. Cifr je původní (nesvítí).
villain83 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Aha, pripada mi, ze jsou i indexy podezrele bily, jako kdyby tam nekdo neco napatlal, ale asi to je svetlem...
Mikefux Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Aha, pripada mi, ze jsou i indexy podezrele bily, jako kdyby tam nekdo neco napatlal, ale asi to je svetlem...Můžeš posoudit sám, ale jsem si téměř jist, že jsou pouze vybledlé, protože jsou přesně natištěné. Už to mají ale za sebou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Tak ja bych naopak rekl, ze je to dodelavany a je to poznat, ovsem treba se pletu. Ale to je fuk, jsou to fajnovy hodinky.
Mikefux Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Jako z fotky to asi nevyřešíme. Na vlastní oči to vypadá o dost líp. Rozhodně to nejsou nakydaný šmouhy, zkoumal jsem to pod lupou a jsou krasně pravidelný. Spíš jsou nafouklý. Každopádně v záplavě aftermarket cifrů a ruček to je slušný kus a jsem za něj rád.
Kid_A Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Dobry jsou! At delaj radost!!! Upraveno 24. května 2016 uživatelem Kid_A
stosi Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Odesláno 8. června 2016 K Alpinistům jsem si pořídil druhou vstupenku do klubu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Hamilton Khaki Field Mechanical 38mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Na decentním černém řemenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vajt Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 K Alpinistům jsem si pořídil druhou vstupenku do klubu aa.jpg SKX015? To jsi klikař, už téměř nesehnatelné... Jinak parádní kombo, Alpinisty už mám k SKX013 dlouho v hledáčku . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 (upraveno) Fajnove zagarky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. června 2016 uživatelem Kid_A
stosi Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 SKX015? To jsi klikař, už téměř nesehnatelné... Jinak parádní kombo, Alpinisty už mám k SKX013 dlouho v hledáčku .Jak to tak čtu, tak jsem k nim přišel jako slepý k houslím... Alpinisty Ti 013 skvěle doplní. Působí nepatrně větším dojmem a tvoří naprosto univerzální kombo, pomineme-li smoking.
Petr_123 Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Mé první hodinky koupené na fóru měly velikost 48 mm,limitka Steinhart. Pak začal šílený chronokolotoč mnoha tvarů,značek i stylů hodinek (přes 70 kousků) Dlouho sem se držel velikosti 44 mm. Pak sem zjistil,že lepší je 42 mm,až sem nakonec zakotvil u Hamilton Khaki Field Mechanical 38mm. Velmi pohodlné,na ruce příjemné,ani o nich nevím. Na mé zápěstí 17,5 cm naprosto ideální velikost. Ještě bych k nim rád pořídil nejaké potápky obdobné velikosti. Jen bych rád quartz. Tak budu hledat :-)
Irma Bunt Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 SKX015? To jsi klikař, už téměř nesehnatelné... Jinak parádní kombo, Alpinisty už mám k SKX013 dlouho v hledáčku . Mohu potvrdit. Taky jsem sháněl, ale nesehnal. Takže jsem vzal zavděk SKX013 a dokoupil pepsi lunetu. Nakonec se mi ale SKX013 tak zalíbily, že tu lunetu snad ani měnit nebudu.
Petr_123 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Pár fotek Hamiltonů. Sedí perfektně:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se