jencekgs Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Tak ještě užívej těch posledních pár dní:-)) Já už se na ně těším
calv Odesláno 20. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Přesně tak. Musím říct, že přínosná. Užil jsem si to velice
jencekgs Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Cegy musíš mu udělat cenu na U2.Člověče je to super taková výměna. Máš radost z "nových" hodinek a zároveň se nedostaví ten smutný pocit z prodaných a těšíš se až budeš mít ty své zpět. Já bych si osobně Suma nikdy nekoupil, ale teď mám pocit, že je asi před výměnou ztratím:-)
calv Odesláno 20. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Honzo vůbec si s tím nelámej hlavu. Já budu jen rád, když suma ztratíš. Nebudu mít alespoň výčitky, že jsem ty tvoje ztratil taky Cegy vlastní UX by asi byly super, ale těch kandidátů bych měl rozhodně víc. Ty tvoje U2 mi ležely a ještě leží v žaludku, však jsme se o tom už vícekrát bavili, stejně jako U1. No nakonec jsem to vyřešil impulzivním nákupem úplně z jiného soudku. Na sinn ale v budoucnu určitě opět dojde. Je to srdcovka.
CEGY Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Cena asi nebyla ten hlavni problem, si myslim. calv: na srvbeni ruky je nejlepsi neco koupit. A copak mame novyho?
calv Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Ne cena opravdu nebyla hlavní problém. Koupil jsem si něco na lítačku ze stáje, kterou jsem ještě neměl. A to TH aquaracer 500. Až přijdou, zas přihodím nějaké foto. Nečekám ani, že se ohřejí nějak dlouho. Byly prostě jen na seznamu k vyzkoušení :-)
CEGY Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Pětikila jsem měl kdysi taky vypsaný. Hodinky fajn, ale taky mi dlouho nezůstaly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se