mr.BSE Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 (upraveno) Dobrý den,chtěl bych si nechat od odborníků poradit jaký strap (pokud nějaký) by se hodil ke Casio Edifice ef 513.Vím, že jsou to jen levná Casia v quartzu, ale líbí se mi a rád je nosím :-)Předem díky Upraveno 4. ledna 2014 uživatelem mr.BSE
Návštěvník YPO Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 njkndfnv ůú)ú),vllmvlsů,ml,ů§§ů§§v),, ,......vc.spú,.ů§ ¨LVÚP)L)ÚLLFLVKM,PŮ, míf, ofkú .vl. ).klvú). ú. úvl úpl. ,K, KJPV PMNOV É,M PO,, KP/pYKÚ¨X´¨LÚ
mr.BSE Odesláno 4. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 omlouvám se za kódování textu, nějak se to rozházelo... už je to snad v pořádku.
USER47 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Maj vůbec odendávací ten článek náramku u pouzdra? Spousta Casií se tváří, že ano, ale je tam napevno. Jinak řemeny jsou asi dost otázkou osobního vkusu, podle mě tenhle typ vypadá nejlíp právě na oceli, případně na nějaký nepříliš vzorovaný černý kůži.
Frostie Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Dobrý den,chtěl bych si nechat od odborníků poradit jaký strap (pokud nějaký) by se hodil ke Casio Edifice ef 513. Vím, že jsou to jen levná Casia v quartzu, ale líbí se mi a rád je nosím :-) Předem díky žádný
mr.BSE Odesláno 12. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 vypadá to, že ten poslední článek sundat jde... ale přemýšlel jsem nad tím a asi tam nechám ten ocelový tah.Na strapu pořídím jiné hodinky :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se