panedge Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 LukeD-OP je Officine Panerai a PO je Omega Planet Ocean. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 (upraveno) vidim to na kombo PO + Expy Upraveno 3. března 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Nechápu jednu věc,proč si šel z vrcholu dolů?IWC,Panerai směrem k Sinn atd.Ňákej restart?škoda těch Panerai,ty byly... Já právě obdivuju, že jsi měl koule prodat Pamy a jít do "downgradu", vyzkoušel jsi si spoustu věcí, udělal si představu o zpracování, kvalitě apod. Myslím, že to člověku dá daleko více, než kdyby si držel doma škaredý Unitas jen proto, že to je Pam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 RomanI-s tim menenim remenu to maj u Mühle fakt namakany,ale je to k posrani.Jak rikas,dva sroubovacky proti sobe a sup,kdyz jsem mel Teutonie,byl tohle presne nejvetsi kamen urazu,menil jsem remen asi dvakrat,ruce dodrbany jako malej smrad,pak jsem to vzdal a nechal je na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Alda-ano,co se tyce zpracovani u Mühle,nemuzu rict pul slova,ja mel prvni generaci Teutonie,tam byl,tusim ,na pruhledu mineral,coz mi malinko vadilo.Nicmene hodinky to byly pekny,obcas se mi zasteskne,jak na lestenky obecne nejsem,tak tyhle byly fakt dobry.Presnost super,krasne zdobenej kalibr...rad bych se k Mühle v budoucnu vratil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Roman pude do Rolexu, on to vi, on jen oddaluje neodvratne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Roman pude do Rolexu, on to vi, on jen oddaluje neodvratne..Vnitřní podpora, se ozvala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Jediná markatní chyba na Mühle je odstraněná. Pískovaný tah, který byl jak pěst na oko vůči broušenému pouzdru, má jemný brus a výsledek imho velmi dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 To pískování jsem nepochopil. Nemohl to být omyl při finálním sestavení před zabalením do prodeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Nevím, ale už to je jedno Samotné hodinky mají broušené pouzdro a pískovanou korunku a bok lunetismu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Valis je machr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Tak jsem našel v baru williamsku z Alsaska a udělal německo francouzské usmíření. Francouzskou sekci jsem trochu upitím oslabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Tak jsem si pořídil čínská chrastítka. V budoucnu napíšu nějakou recenzi. Co je obskurní, mám z nich stejnou radost jako z hodinek 20x dražších. Impulsivní, rychlou, návalovou radost. Ochabne. Ale když jsem viděl pilotní čínské hodinky se safírem za 429 dolců ve velikosti 42 mm, asi tohle nejsou moje poslední čínské kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Kubson mi při koupi hodinek Eterna heritage 1973 říkal, že jsem manickej. Měl pravdu. Tak vítejte doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Díky moc, Romane!když se objevili v chronoshopu, začal jsem smejčit v muničáku, aby bylo střelivo. Vedoucí muničáku sice nehýřila radostným rozmarem, ale jen doplnila, že než to dosmejčím, že je beztak někdo koupí. Pojala totiž podezření, že když jí je každej druhej tejden ukazuju už rok kdekoli na webu a asi tak z padesáti procent na otázku:" Na co myslíš?" odpovídám: "Eterna Super KonTiki Heritage 1973", že musej bejt děsně v merku všem tady :-) Já ale poučen z předchozích zkušeností zde na fóru, jsem věděl, že jedinýmu, komu se dají ty kecy typu "jéé ty sou krásný, asi si je koupím" věřit, je Roman I., ale ten blekotal jenom něco o KonTiki, NIKOLI KonTiki Heritage.Nasrals mě, žes mi ušetřil prachy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Ti, kvuli kterym to tehdy zacalo. O nich bude část recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Ti, kvuli kterym to tehdy zacalo. O nich bude část recenze image.jpgVidim chlapiky s bombou na tele. Nejaka Al Kajda asi, co?To jeste bude zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Ti, kvuli kterym to tehdy zacalo. O nich bude část recenze image.jpgSem myslel, že to je na té fotce nějaká fotomontáž se Schwarzenbergem jak leze z té vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Ja se do tehle hodinek zamiloval uz davno,pravdou je,ze tato jednotka tomu dost "napomohla",doufal jsem,ze ji v recenzi budes chtit zminit...moc se tesim na dalsi radky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Sem myslel, že to je na té fotce nějaká fotomontáž se Schwarzenbergem jak leze z té vody Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se