Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vždyť já se nepřel, marketingová politika výrobců je občas nevypočitatelná. Ale stejně by mne zajímalo proč to přestali uvádět.

Na horní fotce ještě Swiss made je, na spodní není....

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno

ctenar napsal:
Vždyť já se nepřel, marketingová politika výrobců je občas nevypočitatelná. Ale stejně by mne zajímalo proč to přestali uvádět.

Na horní fotce ještě Swiss made je, na spodní není....

Vím, že jsi se nepřel smile.gif, to byly jen fotky, ještě přikládám detailní foto, moc hezké.

P.S. zakoupeno ebay, Time paradise, Singapur

Návštěvník Diskutér
Odesláno

R&D napsal:
pro Diskutéra:

on by mi ten americký duch možná až tak nevadil, kdybych nedělal v jedné americké firmě, kde ten Strong Spirit zažívám dnes a denně :-) jinak já bych chtěl opravdu švýcarské hodinky. I když v době, kdy jsou hodinky dělány roboty, už je to asi jedno, i tak chci prostě švýcarské. Od malička do mě taťka a děda \"hustili\" že švýcarské jsou nejlepší a nějak to ve mě utkvělo ;-)

Jsem rozhodnutý pro ty Carrera

Děda byl moudrý člověk. Carrery jsou nepochybně o dvě patra výše, než Hamilton, dobře sis vybral.

Odesláno

Diskutér napsal:
  R&D napsal:
pro Diskutéra:

on by mi ten americký duch možná až tak nevadil, kdybych nedělal v jedné americké firmě, kde ten Strong Spirit zažívám dnes a denně :-) jinak já bych chtěl opravdu švýcarské hodinky. I když v době, kdy jsou hodinky dělány roboty, už je to asi jedno, i tak chci prostě švýcarské. Od malička do mě taťka a děda \"hustili\" že švýcarské jsou nejlepší a nějak to ve mě utkvělo ;-)

Jsem rozhodnutý pro ty Carrera

Děda byl moudrý člověk. Carrery jsou nepochybně o dvě patra výše, než Hamilton, dobře sis vybral.

Kdyz je tam v podstate stejny strojek, tak ty dve patra nejsou zas tak vysoky, ne? Z meho pohledu jsou hezci Hamiltony, ovsem neni to plnokrevny swiss.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...