ctenar Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Vždyť já se nepřel, marketingová politika výrobců je občas nevypočitatelná. Ale stejně by mne zajímalo proč to přestali uvádět. Na horní fotce ještě Swiss made je, na spodní není....
Návštěvník Snow Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 ctenar napsal: Vždyť já se nepřel, marketingová politika výrobců je občas nevypočitatelná. Ale stejně by mne zajímalo proč to přestali uvádět. Na horní fotce ještě Swiss made je, na spodní není.... Vím, že jsi se nepřel , to byly jen fotky, ještě přikládám detailní foto, moc hezké. P.S. zakoupeno ebay, Time paradise, Singapur
Návštěvník Diskutér Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 R&D napsal: pro Diskutéra: on by mi ten americký duch možná až tak nevadil, kdybych nedělal v jedné americké firmě, kde ten Strong Spirit zažívám dnes a denně :-) jinak já bych chtěl opravdu švýcarské hodinky. I když v době, kdy jsou hodinky dělány roboty, už je to asi jedno, i tak chci prostě švýcarské. Od malička do mě taťka a děda \"hustili\" že švýcarské jsou nejlepší a nějak to ve mě utkvělo ;-) Jsem rozhodnutý pro ty Carrera Děda byl moudrý člověk. Carrery jsou nepochybně o dvě patra výše, než Hamilton, dobře sis vybral.
Rimsy Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Diskutér napsal: R&D napsal: pro Diskutéra: on by mi ten americký duch možná až tak nevadil, kdybych nedělal v jedné americké firmě, kde ten Strong Spirit zažívám dnes a denně :-) jinak já bych chtěl opravdu švýcarské hodinky. I když v době, kdy jsou hodinky dělány roboty, už je to asi jedno, i tak chci prostě švýcarské. Od malička do mě taťka a děda \"hustili\" že švýcarské jsou nejlepší a nějak to ve mě utkvělo ;-) Jsem rozhodnutý pro ty Carrera Děda byl moudrý člověk. Carrery jsou nepochybně o dvě patra výše, než Hamilton, dobře sis vybral. Kdyz je tam v podstate stejny strojek, tak ty dve patra nejsou zas tak vysoky, ne? Z meho pohledu jsou hezci Hamiltony, ovsem neni to plnokrevny swiss.
klobadysek Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Nevite nekdo jestli Tag ten strojek nejak modifikuje? Nebo zustava jen u zdobeni?
klobadysek Odesláno 21. května 2007 Nahlásit Odesláno 21. května 2007 klobadysek napsal: Nevite nekdo jestli Tag ten strojek nejak modifikuje? Nebo zustava jen u zdobeni? Asi to zapadlo, tak se ptam mistnich odborniku znova. Dik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se