Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi máte-li někdo moony, tak je prosím vezměte. Potřebuju je nutně ještě jednou vyzkoušet :lol2: .

Díky.

Jestli to s Moonama bylo urceno mne(nevim jestli je ma i nekdo jinej) tak se omlouvam, precetl jsem to ted a razim rovnou z prace busem do jihlavy a beru jen troje hodinky(reversa, suby a sd) omlouvam se.
  • Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To bylo myšlený tak všeobecně. Doby, kdy jsem aspoň tušil co kdo má, už jsou dávno pryč. Ale Tebe aspoň vyzpovídám, co mají  na Arkádách ve výprodeji :-)

Odesláno

Rolex to tam prostě válcoval  :D 

Díky všem za příjemný pokec :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsících...
Odesláno

Obnovím téma a navrhuji sraz v termínu 17.6.2016 co vy na to chlapi? Jiným návrhům termínů se zatím nebráním. Ideálně červen, prázky už jsou v háji časově.

Odesláno

No řeším, jestli to nehodit do Dolní Cerekve. 10km od Jihlavy, skvělý kolena. Tentokrát na tuty přespání zajištěno. :-) Ne jako posledně :-)

Odesláno

já jsem toho 25. taky bohužel mimo ČR...ale měl bych to nahnuté i s tím 17., takže na mě ohledy moc neberte, něco určete a já se v rámci možností pokusím dostavit :-)

Odesláno

Tak to nevím, zkuste vymyslet nějaké datum, zatím je to v pár kusech lidí a to pak radši necháme na Inda :-( To je asi tím, že pak nikam nejdeme, diskoška nikdy neklapne a neztratil tam nikdo hodinky. Budeme to muset dát e větším stylu, příště :-)

• po měsících...
Odesláno

Navrhuji sraz po SEW Brno 4.11. nebo 5.11. Ideálně v pátek, ale nechám k diskuzi i sobotu. Plán je "výlet" do Brna a pak návrat do Jihlavy k akci po akci. Radniční restaurace ve sklepě je dobrá volba a tentokrát určitě pokračování v XANADU. Kdo se přidá? Auto můžu vzít, takže naložím tři chronomagory. 

Pátek

1. Sborez

Sobota

1. Sborez

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...