Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 432
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

kluci, co vysočinská bu%nka?? žije?? za cca měsíc konečně dokončím chalupu ve štokách, takže tam se ženou z brna začnem pravidelně dojíždět, klidně bych tak na nějaký to pifko zašel :)

Odesláno
  V 24. 7. 2015 v 16:34, Denjl napsal:

kluci, co vysočinská bu%nka?? žije?? za cca měsíc konečně dokončím chalupu ve štokách, takže tam se ženou z brna začnem pravidelně dojíždět, klidně bych tak na nějaký to pifko zašel :)

Já příležitostně taky - mám rodiče v Jihlavě a Štoky mám při cestě od nás :)

Odesláno

Chlapi, vzhledm k tomu, ze ted ležím v Praze v nemocnici a budu mít cely srpenec neschopenku, tak nevím jak to vyvoslit. Nabízel jsem tu možnost u nas v Dolní Cerekvi s prespanim, www.countryhospoda.cz To porad platí, ale viděl bych to nejdříve v polovině nebo koncem srpna. Nebo pokud Denjl myslel slova o chatě ve Stokach jako pozvánku :-) tak bych to taky nějak vyresil. Každopádně jsem pro a mam ted docela volno. A konzumovat ja muzu klidne v leze :-)

Odesláno
  V 24. 7. 2015 v 19:03, JaRooN napsal:

Na Vysočinu bych sfrknul taky, pokud byste snesli jednoho Jihočecha s nejistým původem ;)

Jasny, rad Te uvidím, ted trochu ulitam na vintazkach a ven Vanchery :-)

Odesláno
  V 24. 7. 2015 v 19:00, Sborez napsal:

Chlapi, vzhledm k tomu, ze ted ležím v Praze v nemocnici a budu mít cely srpenec neschopenku, tak nevím jak to vyvoslit. Nabízel jsem tu možnost u nas v Dolní Cerekvi s prespanim, www.countryhospoda.cz To porad platí, ale viděl bych to nejdříve v polovině nebo koncem srpna. Nebo pokud Denjl myslel slova o chatě ve Stokach jako pozvánku :-) tak bych to taky nějak vyresil. Každopádně jsem pro a mam ted docela volno. A konzumovat ja muzu klidne v leze :-)

Hele to by bylo super. Po pravdě když to bude v září, tak si myslím, že by to mohlo být OK. Většina lidí už bude mít po dovolený a ty už snad budeš tak víc ready.

Odesláno

Ja to myslel jakoze budu na Vysocine;) abych dal chalupu všanc srazu- by me manželka asi stáhla z kůže :-D i kdyz az dneska přijde na dalsi hodinky, tak me stáhne stejne :-D bych to viděl spis někde v Jihlave? V zari by to byla podle me idealka, ted pres léto se neslezem....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Nabízím Dolní Cerekev, i když pokud by se sešlo více než jeden (já) kteří by si dali pivko a přespali buď u mě nebo v Jihlavě, tak bych dokázal partu chronomagorů protáhnout po Jihlavě. Nějaká dobrá mňamka a pak přesun na Xanadu a tradá až do rána bílého. Pro hodinky bych zajistil úschovu u kámoše

Odesláno

na xanadu zásadně s dajtonama na pařátě  :lol2:  :lol2:  :lol2:

V 30. 7. 2015 v 16:32, Sborez napsal:

Nabízím Dolní Cerekev, i když pokud by se sešlo více než jeden (já) kteří by si dali pivko a přespali buď u mě nebo v Jihlavě, tak bych dokázal partu chronomagorů protáhnout po Jihlavě. Nějaká dobrá mňamka a pak přesun na Xanadu a tradá až do rána bílého. Pro hodinky bych zajistil úschovu u kámoše

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...