Sborez Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Tak uvidíme, pokud nebude vyhovovat termín vícero, vyprdneme se na to a necháme to na ukončení prázdnin :-)
Mechac Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Bohusu skvelej napad! Ja bych dojel, pokud se to sejde, jen nevim, jestli i s prespanim, ale snad by to klaplo :-)
Denjl Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 kluci, co vysočinská bu%nka?? žije?? za cca měsíc konečně dokončím chalupu ve štokách, takže tam se ženou z brna začnem pravidelně dojíždět, klidně bych tak na nějaký to pifko zašel
warann Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 V 24. 7. 2015 v 16:34, Denjl napsal: kluci, co vysočinská bu%nka?? žije?? za cca měsíc konečně dokončím chalupu ve štokách, takže tam se ženou z brna začnem pravidelně dojíždět, klidně bych tak na nějaký to pifko zašel Já příležitostně taky - mám rodiče v Jihlavě a Štoky mám při cestě od nás
Denjl Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 by se něco dalo vymyslet, sice to nebude asi tak velký jako brněnský srazy s hasičákama a tak, ale i tak by to nemuselo být špatný...
lorch Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Já mám Štoky taky při cestě, když jedu do Jihlavy
Sborez Odesláno 24. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Chlapi, vzhledm k tomu, ze ted ležím v Praze v nemocnici a budu mít cely srpenec neschopenku, tak nevím jak to vyvoslit. Nabízel jsem tu možnost u nas v Dolní Cerekvi s prespanim, www.countryhospoda.cz To porad platí, ale viděl bych to nejdříve v polovině nebo koncem srpna. Nebo pokud Denjl myslel slova o chatě ve Stokach jako pozvánku :-) tak bych to taky nějak vyresil. Každopádně jsem pro a mam ted docela volno. A konzumovat ja muzu klidne v leze :-)
JaRooN Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Na Vysočinu bych sfrknul taky, pokud byste snesli jednoho Jihočecha s nejistým původem
Sborez Odesláno 24. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2015 V 24. 7. 2015 v 19:03, JaRooN napsal: Na Vysočinu bych sfrknul taky, pokud byste snesli jednoho Jihočecha s nejistým původem Jasny, rad Te uvidím, ted trochu ulitam na vintazkach a ven Vanchery :-)
JaRooN Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Paráda, vintážek mám dost a Cifry vezmu rád
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Rad se zucastnim take, pokud by se to povedlo mimo vikend 22/23., bylo by to skvele.
JaRooN Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Já nemůžu od 31.7. do 9.8. a pak 21.8. až 23.8. Jinak jsem free
Mechac Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 taky trutnov open air toho 21-23.? :-)
Sborez Odesláno 24. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Ja můžu takřka kdykoli. :-)
JaRooN Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 V 24. 7. 2015 v 22:05, Mechac napsal: taky trutnov open air toho 21-23.? :-) Ne ne,jsem v tom termínu v Hamburku a Lübecku.
M-72 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Rad se taky sraziku zucastnim Tak od poloviny srpna by to slo...
warann Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 V 24. 7. 2015 v 19:00, Sborez napsal: Chlapi, vzhledm k tomu, ze ted ležím v Praze v nemocnici a budu mít cely srpenec neschopenku, tak nevím jak to vyvoslit. Nabízel jsem tu možnost u nas v Dolní Cerekvi s prespanim, www.countryhospoda.cz To porad platí, ale viděl bych to nejdříve v polovině nebo koncem srpna. Nebo pokud Denjl myslel slova o chatě ve Stokach jako pozvánku :-) tak bych to taky nějak vyresil. Každopádně jsem pro a mam ted docela volno. A konzumovat ja muzu klidne v leze :-)Hele to by bylo super. Po pravdě když to bude v září, tak si myslím, že by to mohlo být OK. Většina lidí už bude mít po dovolený a ty už snad budeš tak víc ready.
Denjl Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Ja to myslel jakoze budu na Vysocine;) abych dal chalupu všanc srazu- by me manželka asi stáhla z kůže :-D i kdyz az dneska přijde na dalsi hodinky, tak me stáhne stejne :-D bych to viděl spis někde v Jihlave? V zari by to byla podle me idealka, ted pres léto se neslezem.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Sborez Odesláno 30. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Nabízím Dolní Cerekev, i když pokud by se sešlo více než jeden (já) kteří by si dali pivko a přespali buď u mě nebo v Jihlavě, tak bych dokázal partu chronomagorů protáhnout po Jihlavě. Nějaká dobrá mňamka a pak přesun na Xanadu a tradá až do rána bílého. Pro hodinky bych zajistil úschovu u kámoše
Denjl Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 na xanadu zásadně s dajtonama na pařátě V 30. 7. 2015 v 16:32, Sborez napsal: Nabízím Dolní Cerekev, i když pokud by se sešlo více než jeden (já) kteří by si dali pivko a přespali buď u mě nebo v Jihlavě, tak bych dokázal partu chronomagorů protáhnout po Jihlavě. Nějaká dobrá mňamka a pak přesun na Xanadu a tradá až do rána bílého. Pro hodinky bych zajistil úschovu u kámoše
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se