sibirnaya Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 rychla domluva, rychle poslano, perfektne zabaleno, za me 1A
nastycrew52 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2014 bezproblemovy obchod. jeste jednou dekuji
Honza.manta Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Perfektní domluva i obchod - dovezl mi to domů a následoval ještě příjemný pokec. Díky
rejan Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Bleskový obchod,večer domluveno,druhý den dodáno. Pečlivě zabaleno,vše v pořádku. Určitě doporučuji.
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Rád bych tímto poděkoval členovi Lexa za perfektně hladký průběh obchodu. Co slíbil, to dodržel. Komunikace po SZ briskní, veškeré podmínky i přes komplikace s časem (na mé straně) byly doladěny na 1*! Zkrátka co se slíbilo, to bylo dodrženo do posledního slova. Petra rozhodně s doporučuji! A děkuji!
long Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Odesláno 24. června 2019 Petra doporučuji, vše na čem jsme byli dohodnuti do puntíku platilo a JÁ JSEM ŠŤASTNÝ KUPUJÍCÍ Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se