Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 2. 2014 v 19:49, Frostie napsal:

také jsem o nich přemýšlel, ale jen do té doby, co jsem zjistil, že mají dámský průměr 36 mm...

Zaiste, nesadnu kazdemu. Na vacsie zapastie sa pytaju aj zodpovedajuce velkosti... Na tom mojom ich (pre mna nastastie) s prehladom zvladam...

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 13. 2. 2014 v 19:49, Frostie napsal:

také jsem o nich přemýšlel, ale jen do té doby, co jsem zjistil, že mají dámský průměr 36 mm...

Toto nie je modny doplnok na ohurovanie bab, je to zariadenie na zobrazovanie casu, dizajnovane s dorazom na funkcnost.

A tej rozhodne prospieva, ze su nizke, tiez rozmer tych cca. 36 mm je taky akuratny kompromis medzi tym aby boli dobre citatelne, ale aby zbytocne nezavadzali.

Nie je to tak davno, co 36 mm bol standardny rozmer pre panske hodinky.

Odesláno (upraveno)
  V 13. 2. 2014 v 21:26, peter.tesar napsal:

Toto nie je modny doplnok na ohurovanie bab, je to zariadenie na zobrazovanie casu, dizajnovane s dorazom na funkcnost.

A tej rozhodne prospieva, ze su nizke, tiez rozmer tych cca. 36 mm je taky akuratny kompromis medzi tym aby boli dobre citatelne, ale aby zbytocne nezavadzali.

Nie je to tak davno, co 36 mm bol standardny rozmer pre panske hodinky.

Peter, do bodky suhlasim ... a okrem dokonalej funkcnosti aspon pre mna osobne aj velmi pekne zariadenie na zobrazovanie casu :)

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Neviem ako u ostatných, ale po mesiaci neviem, či meškajú alebo utekajú :o  Čáry jsou to! Síce majú pravidelný "wear pattern" (otec ich nosí každý deň cca 10 h), ale aj tak...

Odesláno
  V 14. 3. 2014 v 19:09, tico1 napsal:

Neviem ako u ostatných, ale po mesiaci neviem, či meškajú alebo utekajú :o Čáry jsou to! Síce majú pravidelný "wear pattern" (otec ich nosí každý deň cca 10 h), ale aj tak...

Moje +5s/mesiac. To sa oplati nastavovat len pri zmene casu :)

Odesláno
  V 14. 3. 2014 v 19:27, Krakonosh napsal:

Hmmm... Seiko, moje první láska a dodnes tak trochu srdeční záležitost... Blahopřeji !

Dakujem, a rovnako blahozelam k novemu podarenemu nakupu :)

• po měsících...
Odesláno
  V 3. 8. 2014 v 17:21, doctor_chronos napsal:

Pravděpodobně máte univerzální zápěstí, že na něm vypadají dobře jak tyto 36mm Seika, tak pilotky od Steinhartu. Někteří takové štěstí nemají :-)

Dakujem za zastavenie :) no s tymi pilotkami to dnes uz povazujem za uplne hornu velkostnu hranicu, mozno az kusok za :)

Odesláno

jak je chronicky známo, beobachtungy mají být pořádně velké. Ale zase je to i o pohodlí, ledaskomu vadí velké cibule. Archimede např. mají pilotky i 36mm, ale to je spíše sranda, např. ve srovnání s 55mm b-uhry od Laca. 

Odesláno
  V 4. 8. 2014 v 15:04, doctor_chronos napsal:

jak je chronicky známo, beobachtungy mají být pořádně velké. Ale zase je to i o pohodlí, ledaskomu vadí velké cibule. Archimede např. mají pilotky i 36mm, ale to je spíše sranda, např. ve srovnání s 55mm b-uhry od Laca. 

Ano, B-uhr su proste velke :) Na denne nosenie su praktickejsie mensie a nizsie hodinky, tieto military quartzky to splnaju, teda ak sa clovek stotozni s dizajnom a nebude ich obijat o kamene :)

Mne pri nich zacala casom chybat mechanika, tak som prikupil este ine (tiez prakticky male) Seika, ale to uz je dalsia kapitola :) 

• Po letech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  V 21. 6. 2017 v 9:57, pebe napsal:

hlásím se do klubu a lehce vykopu staré vlákno

No skvele, aj po rokoch maju co ponuknut :) Su pekne, stale... tie moje som prenechal na nosenie dcere, nosila ich par mesiacov, trocha obuchala sklicko a odlozila... asi jej ich vezmem :)

Ja som ostal v podstate OWG s Damaskami, ale na tieto Seika velmi rad spominam, za tie peniaze vyborne vypracovanie a cisty dizajn...

• po měsících...
Odesláno

Seiko2

Človek môže mať rôzne limitky, GS a neviem čo ešte, ale k týmto "detským" Seikám sa vždy rád vráti. Nič im nechýba, na ruke o nich ani neviem, prehľadnosť ciferníku je super. Takto má vyzerať toolwatch!  :)

post-28818-0-38019900-1525503636_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...