Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Však najít podobný military Seika v automatu je to nejmenší...

Člověče, ne... Jsou jiný. Zkouším teď SRP277, to je taky alternativa.

Designově nejlepší jsou SUS AGS s 5m22. Kinetic mi nevadí, jen se obávám, že 36,3 mm bez korunky je pro mě opravdu málo :( Takový jankoxxx by s nima ale udělal velkou parádu.

Odesláno

Jsou fakt skvělé. Žádná alternativa v mechanice není tak dobrá. Super rozměr, dobře řešená datumovka. Bohužel jsem zjistil, že skákání vteřinovky už nesnesu. Ať ti slouží.

Odesláno z mého LG-P970 pomocí Tapatalk

Odesláno

Jsou fakt skvělé. Žádná alternativa v mechanice není tak dobrá. Super rozměr, dobře řešená datumovka. Bohužel jsem zjistil, že skákání vteřinovky už nesnesu. Ať ti slouží.

Kvalitna mechanika by ich nepochybne posunula dalej. No ani takto som neodolal a nelutujem.

Vdaka za zastavenie!

Odesláno

Odesláno z mého LG-P970 pomocí Tapatalk

Bohužel to mě mrzí,žádné z postovaných mechanik se neblíží postovaným kvarcovkám.Ale já potřebuju automaty :crying_anim:

Odesláno

Super recenzia, vďaka za ňu!

Vážne o nich uvažujem ako o darčeku pre otca k narodeninám, spĺňajú všetko (rozumná veľkosť aby nezavadzali, super čitateľnosť, lumi... ach ano, aj cena :)). Sú až príliš dobré, takže v kolekcii budú podľa zvyklostí Seika ako prvé na odstrel, nemal by som dlho váhať.

Odesláno

Dakujem :) 

No ja som nikde nenasiel ani info, ze sa este vyrabaju. Seiya ich ponuka a nevyzera ze to bol posledny kus... kde je mozne najst kompletnu aktualnu ponuku Seika, to by ma zaujimalo... ten katalog, ktory som dostal s hodinkami neobsahuje modely nizsich rad, len tie vyssie...

Super recenzia, vďaka za ňu!

Vážne o nich uvažujem ako o darčeku pre otca k narodeninám, spĺňajú všetko (rozumná veľkosť aby nezavadzali, super čitateľnosť, lumi... ach ano, aj cena :)). Sú až príliš dobré, takže v kolekcii budú podľa zvyklostí Seika ako prvé na odstrel, nemal by som dlho váhať.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nič sa nedá robiť, proste ich musím mať  :)  Keď nebudú otcovi vyhovovať (čo pochybujem...) tak sa ich milerád ujmem sám.

Aká je, prosím, rozteč nožičiek? Chcem k nim rovno zobrať aj zulu strap.

Odesláno

Ajo, už to tam vidím, 20mm. Som bol slepý alebo čo  B)

Ano, maju roztec 20mm :) A strapy sa hodia viac tensie, lebo cele hodinky aj nozicky su take stihlejsie. Kupil som si kvalitne 1.78mm barety, drzia uplne pevne, ale medzera medzi baretom a puzdrom je mensia, takze hrube strapy aspon pre mna nic moc, na pohlad a ani na nasadenie... 

Velmi by som chcel skusit tieto, MIL series z http://www.broadarrow.net/maratac.htm. No mimo USA neposielaju, tak mam asi smolu...

Odesláno

Paradne hodinky, uz som si ich kupil u Seiya dva kusy. Prve asi pred troma rokmi, druhe pred pol rokom do zasoby, keby nieco. Nasiel som niekde info ze je to dopredaj skladovych zasob, tak som radsej necakal dalej.

Vynikajuca kvalita, funkcnost, design, rozumna cena, kto si nepotrpi na mechaniky, tazko najde konkurenta.

Peter.

Odesláno

"skoda" toho quartzu

práve ten quartz z nich robí perfektné "grab & go" hodinky. Nosíš ich a nič neriešiš. Viac s nimi niekde flákneš a nemusíš hned kontrolovať, či sa neurval rotor alebo "zamotal" vlások :)  K dokonalosti chýba len večný kalendár. 

Odesláno

Paradne hodinky, uz som si ich kupil u Seiya dva kusy. Prve asi pred troma rokmi, druhe pred pol rokom do zasoby, keby nieco. Nasiel som niekde info ze je to dopredaj skladovych zasob, tak som radsej necakal dalej.

Vynikajuca kvalita, funkcnost, design, rozumna cena, kto si nepotrpi na mechaniky, tazko najde konkurenta.

Peter.

Ja musim len suhlasit, mam ich stale radsej... Pytal som sa Seiya-sana na tu vec ohladom dopredaja. On mi povedal, ze sa stale vyrabaju a stale ze mu prichadzaju v novych dodavkach ("This model is current model and isn't discontinued model.  New batch of them are coming every time. Yours is made in 2013."). To info je 2 tyzdne stare. Takze verim ze dovod na obavy z ich zmiznutia zatial nie je :)

Ale vobec sa ti nedivim ze si zobral este jedny. Stoja za to :)

Odesláno

práve ten quartz z nich robí perfektné "grab & go" hodinky. Nosíš ich a nič neriešiš. Viac s nimi niekde flákneš a nemusíš hned kontrolovať, či sa neurval rotor alebo "zamotal" vlások :)  K dokonalosti chýba len večný kalendár. 

Toto je presne ten pohlad, ktorym na ne pozeram. Svojou praktickostou, ucelnostou, a vzhladom si ma uplne ziskali. 

Mne chyba k dokonalosti uz len vedomie, ze raz za par rokov zozeniem spolahliveho hodinara, ktory mi vymeni baterku za kvalitnu nahradu, tesnenie, naspet ich vodotesne uzavrie a nic pri tom nepokazi :)

Odesláno

také jsem o nich přemýšlel, ale jen do té doby, co jsem zjistil, že mají dámský průměr 36 mm...

Odesláno

tradááá :)

A Ivanhoeovi (uff :)) patrí vďaka že SBCA001 pre fórum znovuobjavil.

Tak toto tu velmi rad vidim :) Ak buducemu majitelovi budu robit aspon taku radost ako mne, tak toto moje vlakno dostalo ozaj zmysel...dakujem, Tico za pekny zaver dna :)

Ivan :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...