Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 1. 2014 v 21:51, tomtur napsal:

No chvalenie sa hodinkami sa tu meni na cestopis :) Primarne som isiel z bratislavy, na chatu do hradku a odtial dalej :) Medzizastavka s gulasom v lese musi byt :)

Jaaaaj... Ved to poznas, ked neviem, pytam sa :lol2:

Odesláno

Jako já tomu nerozumim, ale ty první nepřijdou nijak podezřelý. Dokonce i ta lupa se tváří, že zvětšuje.. Prosím o vyjádření odborníků :)

Odesláno
  V 21. 1. 2014 v 13:31, emef napsal:

Jako já tomu nerozumim, ale ty první nepřijdou nijak podezřelý. Dokonce i ta lupa se tváří, že zvětšuje.. Prosím o vyjádření odborníků :)

Já taky :) jsem na tom stejně jako Emef. To by se Ti těch 500 km jooo vyplatilo :) 

Odesláno

Este ma chvilu lamte, sam tomu uverim :) vsak skusime otvorit, aj tak pojdu vsetky NOS na servis. Tie babske su na nosenie, chlapske polka suplik, polka caka na hnede remene :)

Odesláno

Sam som mal zaujem o tie Glycinky, ale nemal som cas to riesit... Ale aspon ze uz su u stastneho majitela, gratulujem, a pokial tie rolexy budu origo tak budem inak zavidiet ;)

Odoslané z iPad pomocou Tapatalk

Odesláno

Dakujem :) tazko sa dalo so slecnou dohodnut na predaji po kusoch, preto aj tie rolexy z mosadze... predpokladam ze si to tiez skusil :) ja som chcel povodne dvoje z nich, ale ked musis kupit cely, tak musis :)

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 12:03, Kristian.nov napsal:

Ten brus je podle mě nějakej divnej... a hlavně tah je bicolor jenom zepředu :lol2: Takže podle mě buď v klidu:-)

Urcite som :) ani som ich neotvoril zatial, prave kvoli brusu, osuchanej lunete atd... :)

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 22:16, Ohm-Aztec napsal:

I ta orientace loga na president tahu je jaksi jinak...

Oni su z mosadze :) a maju odpadnutu sekundovku a strasne vela kamenov na ciferniku. Asi sa jedna o specialne limitovanu mosadzno-kamenolomovu ediciu rolexu :):):)

Sent from my Q10 using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...