Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Diky ;) <br />Tak, ten skrabanec na sklicku bol nejaky prach vnutri... Od vcera ho tam uz nemam a zatial som ho tam neobjavil... :) Som zvedavý kde ho tam najdem... Kazdopadne je to myslim dobra sprava :)<br />

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Diky ;) <br />Tak, ten skrabanec na sklicku bol nejaky prach vnutri... Od vcera ho tam uz nemam a zatial som ho tam neobjavil... :) Som zvedavý kde ho tam najdem... Kazdopadne je to myslim dobra sprava :)<br />

Tak to se ti jistě zlepšila nálada :-) já takové štěstí nemám, cca týden starý seika mi včera poškrábal pes, není to nic strašnýho, jen 2 tečky, ale vím o nich. Je fakt, že jsem s tím počítal, je to jen hardex, ale mrzí to. Jinak gratuluju, jsou to moc pěkný hodinky.

Odesláno

Diky. Plne ta chapem... Ale aspon mas dobru prilezitost porozmyslat nad vymenou za zafir :)

Odesláno

parada :) a este ta potesim, na silnom umelom osvetleni (v obchodaku) hadze cifernik aj hnede odtiene... ;) 

Odesláno (upraveno)

zase to neprehanajme.  kaliber 6r15 ma 50hodin rezervu realnych je plus minus 10 percent, ale 84 hodin je blud. mozno si mal zle nastaveny datum. :)

Upraveno uživatelem People
Odesláno

tiez sa mi tomu nechce verit, no viem kedy som ich nechal a kedy a s akym casom a datumom som ich po vrateni sa z lyzovacky nasiel... kazdopadne pokus najblizsie zopakujeme ;) 

Odesláno

Super pouzdro na super fotkách. Kdyby power reserve pokryla pátek večer až pondělí ráno, tak bych neváhal.

Jen ten tah...Proč je to jako IWC, ach jo <_<. (i když přiznávám, že mi pokrytecky Oyster na SKX007 nevadí :rolleyes:).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...