Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Není to klub, je to normální vinárna a moje bohužel taky není :D. Nicméně prostředí podle mě dobré a vína taktéž. Takže bychom to tam mohli dát nanečisto, tzn. bez muziky, třeba v pondělí, ať si zpravíme ten první pracovní den po víkendu náladu. Co vy na to? Mám tam hodit rezervačku?

http://www.mapy.cz/#x=136160016@y=13576736.../></a>

Upraveno uživatelem Godin
Odesláno

A bacha, nevaří se tam, pouze studené dobroty, případně donešená pizza od vedle.

Návštěvník milosklikar
Odesláno

jsem taky pro, dobré víno už jsem dlouho neměl..... :wine:

Odesláno

TAk úterý? Jestli vyhovuje, tak se hlaste, ať vím jak velkej stůl rezervovat.

Odesláno (upraveno)

Takže stůl pro 6 lidí zamluven na úterý 22.1. od 18:00 hod., kdyby se nás sešlo víc, tak to nějak pořešíme. S obsluhou mám vztahy přátelské. Kolem 17:00 pojedu z Hradce, takže případné zájemce mohu vzít do Pardubic, ale zpět již nee, protože jsem z Pardubic a dám si ve vinárně do trumpety. :wine:

V případě komplikací je na mě telefon: 731126727

Upraveno uživatelem Godin
Návštěvník milosklikar
Odesláno
Takže stůl pro 6 lidí zamluven na úterý 22.1. od 18:00 hod., kdyby se nás sešlo víc, tak to nějak pořešíme. S obsluhou mám vztahy přátelské. Kolem 17:00 pojedu z Hradce, takže případné zájemce mohu vzít do Pardubic, ale zpět již nee, protože jsem z Pardubic a dám si ve vinárně do trumpety. :wine:

V případě komplikací je na mě telefon: 731126727

to mně zas bude blbě.... :sick01:

Odesláno
Je mi zle, mám bušení srdce. Ale jinak dobrý, hehe.

No už mi taky bylo i líp. Ale jinak dobrý. Jen nevím, jestli tam ještě někdy můžu :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...