Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno

jelikož dneš řídím, můžu přivézt, popř. odvézt - kdyžtak se hlaste na 737273952

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Díky všem, co dorazili, bylo to fajn. :smile_anim:

Příště prosím větší účast. Ne, že by společnost Milise, I3stata a Radana nestačila, ale víc lidí = víc hodinek ;)

Takže příště v novém roce.....

• po 2 týdnech...
Odesláno
Taky dobrý, tak třeba v lednu (?)

Já budu v Kocourkově do 4. ledna, takže třeba ten pátek večer v HK nebo Pardubicích by nebyl problém. Hodinky bych nějaké donesl, mám jich tu tentokrát poměrně dost (všechny kapesní například).

Odesláno
Já budu v Kocourkově do 4. ledna, takže třeba ten pátek večer v HK nebo Pardubicích by nebyl problém. Hodinky bych nějaké donesl, mám jich tu tentokrát poměrně dost (všechny kapesní například).

U mě dobrý, místo je mi jedno.

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Jsem taky pro. Dáme to tentokrát U Knihomola?

http://www.uknihomola.cz/

Nemůžu si pomoct, ale to Velké Náměstí v HK má zvláštní kouzlo. Tak dejte vědět a zamluvím to tam, bývá tam dost našlapáno.

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

4.ledna v pátek v 18.00hod. setkání v restauraci U Knihomola v Hradci Králové

stůl zamluven na CHRONOMAG

těším se na hojnou účast :)

http://www.uknihomola.cz/

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno
pojedu přes pardubice kdyby chtěl někdo vzít tak dejte vědět

Ahoj jestli pojedeš přes Pardubice i cestou z Hradce, tak já bych se svezl, ať nemusím cucat to Pito.

Odesláno

jo určitě pojedu a v autě je mýsta dost jestli tě neurazí moje schnílí uno možná si pujčím jiný to moje je fakt dezolát pošli mi do pátku sms a já ti pak zavolám a domluvíme se kde bych tě nabral

tel.777 034 384

Odesláno
jo určitě pojedu a v autě je mýsta dost jestli tě neurazí moje schnílí uno možná si pujčím jiný to moje je fakt dezolát pošli mi do pátku sms a já ti pak zavolám a domluvíme se kde bych tě nabral

tel.777 034 384

Nabírat mě nemusíš, svezl bych se jen cestou do Pardubic. Ač pardubák, pracuji v Hradci, takže ráno mě vezme někdo z kolegů a večer z hospy bych se svezl s tebou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...