Paulio Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Ahoj, jsem rád, že jsem se akce zúčastnil. Mám tedy ještě trochu problém s tím kdo je kdo, ale to se poddá. Obzvláště mě pobavily zvířecí příhody.
snackmc Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 (upraveno) Ahoj, jsem rád, že jsem se akce zúčastnil. Mám tedy ještě trochu problém s tím kdo je kdo, ale to se poddá. Obzvláště mě pobavily zvířecí příhody. Tak mě napadlo, že bych mohl příště dát k dobru celkem čerstvou zvířecí příhodu s vysavačem ...... UFF PS: S tou TOMBOLOU to myslim vážně :-) Upraveno 22. listopadu 2010 uživatelem snackmc
sonny.c Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Máme tady novej měsíc,měli by jsme to naplánovat s předstihem.Nějaký návrhy,jak kdo může kterej čtvrtek?
snackmc Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Navrhuji ctvrtek 23.12., tyden pred jsem na horach :-) PS: Vanocni tombola opravdu bude
snackmc Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Nemůžu do konce roku nikdy. To znamená, že do konce roku nemůžeš a potom už taky ne? :-)
pete Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Máme tady novej měsíc,měli by jsme to naplánovat s předstihem. Nějaký návrhy,jak kdo může kterej čtvrtek? Nemusí to být čtvrtek...nebo jo?
sonny.c Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Za mě to nemusí byt čtvrtek.Ale co tradice?
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Nemusí to být čtvrtek...nebo jo? Musí....a basta
Milis Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 To znamená, že do konce roku nemůžeš a potom už taky ne? :-) Jo, potom už furt.
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Já bych to klidně zopáknul. Vloni se to docela vydařilo...
Milis Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 Roman se tam tváří obzvlášť zpruzeně.
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 (upraveno) Roman se tam tváří obzvlášť zpruzeně. Tos měl ten parádní svetr od ježíška viď? Ten ti závidím dodnes..... a taška "BILLA" pořád drží? Ta je snad nesmrtelná... A co se Romana týče, to víš, už na něj bylo dost pozdě. Se to nějak protáhlo přes zprávy a to už většinou chodí na kutě. Upraveno 6. prosince 2010 uživatelem milosklikar
pete Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 (upraveno) Tos měl ten parádní svetr od ježíška viď? Ten ti závidím dodnes..... a taška "BILLA" pořád drží? Ta je snad nesmrtelná... A co se Romana týče, to víš, už na něj bylo dost pozdě. Se to nějak protáhlo přes zprávy a to už většinou chodí na kutě. A jak vidím, tak tobě se tam pod stromkem na ruce blejskaly ty 18tý x-windy. Předvánoční sraz nebo něco mezi svátky? Edit: Teď čtu nadpis v novinkách Roman nechal dopis na rozloučenou a odešel, policie po něm pátrá Copak to ten náš klučina zase vyvádí? Upraveno 6. prosince 2010 uživatelem pete
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2010 A co se Romana týče, to víš, už na něj bylo dost pozdě. Se to nějak protáhlo přes zprávy a to už většinou chodí na kutě. Sem se tvářil zpruzeně, páč sem se právě pochcal
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2010 (upraveno) Co kdybysme to udělali zase tady.... http://www.nahalde.cz/ a zkusil bych pozvat hodináře pana Tichého Roman by si ale musel vzít TENAlady aby nebyla vostuda Upraveno 7. prosince 2010 uživatelem milosklikar
pete Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Co kdybysme to udělali zase tady.... http://www.nahalde.cz/ a zkusil bych pozvat hodináře pana Tichého Roman by si ale musel vzít TENAlady aby nebyla vostuda Koukám, že jsi milovník adrenalinu... Já jsem pro, ale ne že budeš nadávat na obsluhu
sonny.c Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 a zkusil bych pozvat hodináře pana Tichého ale to by jsme se museli bavit o hodinkách a moc nevyvádět nehledě na to že určitá často probýraná témata by byla tabu
Návštěvník milosklikar Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 S Milisem sme to taky probírali a on říkal, že by se musel přizpůsobit, jinak by dostal deku.... Myslím že na haldě je to stejně všechno jedno.....
Milis Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 Já bych říkal třeba "kýho výra", "sper to ďas" nebo "krucajdá", i když připouštím, že poslední dva výrazy už jsou krapátko silnější a ne každej to musí dobře snášet. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se