Jackie Treehorn Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 mluvil jsem se Soňákem a platí to (teda ten sraz - útratu nevim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Tak já teda přídu ale trošku se bojím toho Třítrumpety, toho neznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Ja asi ne. taky sem na to prisel az dnes rano a nemam odvoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 (upraveno) Ja asi ne. taky sem na to prisel az dnes rano a nemam odvoz.Hele, tak bydli se mnou na hotelu. Kdyžtak zavolej, nerad bych si tě tam přived jen tak v noci, přece jenom se snažím držet zpátky.. Upraveno 10. května 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 (upraveno) Nene...hotel...to neni nic pro me. Navic ty vetsinou prespavas v domovech duchodcu a tam bych se bal skotskejch striku...klistyru apodobne.... Upraveno 10. května 2013 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Měsíc pryč,nepodniknem něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Já můžu dneska nebo až příští tejden někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Co 27 nebo 28 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Hele za mě až příští týden, ve čtvrtek nemůžu a v pátek si jdu pro vysvědčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 Kuci,ja bych se taky nekdy rad vozral,teda pardon,potkal s mistnima legendama.Ja myslel,ze v Hradci nikam nechodite,furt pardubice,nebo co,to nechodite treba ke Lvovi?Znam personal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Kuci,ja bych se taky nekdy rad vozral,teda pardon,potkal s mistnima legendama.Ja myslel,ze v Hradci nikam nechodite,furt pardubice,nebo co,to nechodite treba ke Lvovi?Znam personal:-) No v Hradci nechodíme, protože z Hradce je jen jeden z nás a je dost divnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Co 2,3,4 nebo 6? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Godin-to bych rad vedel,koho mas na mysli:-)Skoda,takovy hezky mesto a sraz(y) zadny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Je tady okurková sezóna....Může někdo tenhle týden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Soňáku, jsem v blgáriji, lemtám zagorku a právě řeším, proč mě i večer po potápění něco tlačí v uchu. Vracím se 20.7., pak se vozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Zdravím výchoďáci, v říjnu budu nastupovat do Pardubic na VŠ. Rád bych se tedy zúčastnil nějakého vašeho srazu, pokud bude tedy místo. V Pardubicích se vůbec nevyznám, tak bych ocenil nějaké průvodcovské rady.Kde v centru se dá slušně najíst za dobrou cenu? Kam chodíte na dobré pivo? Není tu nějaké kolega z VŠ tedy z UP? Jak je to v Pardubicích s nepřizpůsobivými občany? A je nějaká část města, které je dobré se vyhnout (jako v Praze Sherwood)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Ty wole to je otazek... berem kazdyho kdo neni debil...ne intelektem ale tak nejak lidsky. Nejlevneji se v pcich najis asi u rathouskejch ale pak pocitej s mensi idispozici. neprizpusobivi dostavaj klasicky po tlame...ted nevim jedzli sem odpovedel na vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Zdravím výchoďáci, v říjnu budu nastupovat do Pardubic na VŠ. Rád bych se tedy zúčastnil nějakého vašeho srazu, pokud bude tedy místo. V Pardubicích se vůbec nevyznám, tak bych ocenil nějaké průvodcovské rady.Kde v centru se dá slušně najíst za dobrou cenu? Kam chodíte na dobré pivo? Není tu nějaké kolega z VŠ tedy z UP? Jak je to v Pardubicích s nepřizpůsobivými občany? A je nějaká část města, které je dobré se vyhnout (jako v Praze Sherwood)? otázka č.1 nikde - km.kmk je čuně, sežere všechnootázka č.2 všude kde ho točí, musíš to přechutnatotázka č.3 visokoškoláky nesnáším, nemaj prachy a zacláněj v hospodách, viz. otázka č.2otázka č.4 děkuji za optání, mám se dobřeotázka č.5 když přijede Zmizík, tak celý město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 To mi pripomnelo...kolo ste vyhulili tak bysme mohli dat klasicky session. ctvrtek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Čtvrtek u mě dobrej... kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se