snackmc Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Neboj, mám dvě. Jednu suchou, jednu mokrou (MS4+MTS1100) Není nad suchou spojku :-) Další milovník opravdových motorek. Nebude 24. už jaro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Není nad suchou spojku :-) Další milovník opravdových motorek. Nebude 24. už jaro? No, u vás v nížině možná už jo :-D tady na sever od Ještědu to tipuju jako každoročně; květen to jistí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Jinak někdo z místních zamluvte...třeba sonny, má to u baráku a zase přijde v těch svých super papučích s králíčkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Je to zaobjednáno na čtvrek 18:30 pod sítí.Techilu na víc jsem neobjednával,nechtěl jsem je děsit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Je to zaobjednáno na čtvrek 18:30 pod sítí. Techilu na víc jsem neobjednával,nechtěl jsem je děsit. Mluvil jsem s jeho excelencí Milisem Přenádherným a Veličenstvo podotklo, že se mu žížní lepí jazyk na patro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Mluvil jsem s jeho excelencí Milisem Přenádherným a Veličenstvo podotklo, že se mu žížní lepí jazyk na patro A sakra...... A koliko že nás bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Mluvil jsem s jeho excelencí Milisem Přenádherným a Veličenstvo podotklo, že se mu žížní lepí jazyk na patro pro jistotu jsem se byl zeptat jestli maj v nemocnici štrykování na šlachy a felčara k tomu,maj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Tak pokud se nepřihodí něco nepředvídaného a pokud vás najdu (doufám že myslíte Rybárnu v Pardubicích a že je tam jen jedna), tak se uvidíme. Pokud unesete přítomnost mé černé, zašlapané, nepoctivé duše (máte-li zájem o nějaký fejk, pište SZ). Dostavím se asi o chvilku dřív, přijedu do Pardubic něco po pátý, nebudu mrznout před dveřma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 (upraveno) četl jsem si 3 strany back tohoto vlákna, ale kdy a kde je sraz se jenom domnívám... můžete upřesnit, plís, popřípadě hodit link na mapu, kde se bude souboj Titánů z Východu odehrávat?? Upraveno 23. února 2011 uživatelem patris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 četl jsem si 3 strany back tohoto vlákna, ale kdy a kde je sraz se jenom domnívám... můžete upřesnit, plís, popřípadě hodit link na mapu, kde se bude souboj Titánů z Východu odehrávat?? Takhle z vody to vypadá docela slušně... http://www.restaurace-rybarna.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 jj, moc slušný... můžu ještě datumek, ať to mám v hlavě kompletní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 (upraveno) Je to zaobjednáno na čtvrek 18:30 pod sítí. Techilu na víc jsem neobjednával,nechtěl jsem je děsit. už jsem si odpověděl... a stačilo trochu pozornosti a umět číst... Upraveno 23. února 2011 uživatelem patris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 tesil jsem se... ale zatim chripka vitezi... Na chřipku máme lék...techíla s citrónem...ta zažene každou virózu....takže klidně doraž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 ale to se pak blbe ridi domu, ne? Já myslím, že by ti bylo všechno jedno Hele, tak vezmi ostatní "Pražáky" a doražte...nějaký řidič mezi nimi určitě bude...mimochodem docela dobře tam vaří...jestli vás tedy náláká víc jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Kdo tam vlastně bude? To je šlendrián, kde máte seznam? EDIT: A nebude to tam vypadat nějak takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Kdo tam vlastně bude? To je šlendrián, kde máte seznam? EDIT: A nebude to tam vypadat nějak takhle? No milisák přinese ty kořínky pampelišek a Godin mu bude předvádět přípravu, sonny a Roman se těší na techílu, já budu jako vždy vozem. A čekáme tu návštěvu ze severu, takže jsem se vykoupal a oholil. Pak nějaký zbloudilec tu bude už od 17ti hodin. To znamená...minimálně 7...jestli dorazí i Holická mlátička a někdo další, tak to je ve hvězdách, ale to se pozná už zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 rád se přidám. pražáci, jede někdo? kibi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Prosím o omluvenku. Budu mít už 2. A-čko v tomto roce (sakra, to je 100% absence). Drahá polovička domluvila pivní lázně ..... doufám, že si z té vany budu moci alespoň usrknout..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Takže už jsem vykoupanej a vyčištěný uši... A pomalinku jedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) Záznam (do cca 22. hod)1) účast hojná...tímto děkujeme za návštěvu oběma hostům :-).2) sonny.c mlčel3) nožů bylo k vidění hodně4) ukázka krásných hodinek nás všechny potěšila a některým zlepšila i chuť k jídlu při jejich nasazení na ruku.5) vegetarián začínal téměř každou větu slovy: "A Šiva říká.." (asi měl hlad )6) viděli jsme holické pouzdro a byli poučeni o jeho aplikaci, nic hezkého .........................zde prosím o doplnění ty, jenž vydrželi déle než já... Upraveno 25. února 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se