Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

já bych, prosím, připoměl, neb se mi to v hlavě zaseklo, jako takový symbolický obraz, historku o prokousání provoněného sedla dámského jízdího kola kocourkem..

a zajímavý koncept vegetariánského pití 1:1 vodka se zelenou. to mě zaujalo natolik, že si jdu hned tu druhou ingredienci koupit.

v Pardubicích je dobře

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

se mi na vás kuci východní líbí, a sám jsem to měl možnost poznat, že na vašich srazech primárně vůbec nejde o hodinky, že tak nějak od nich odpočíváte techilujete, pivínkujete, mlaskáte, hlučně se smějete ( až na Sonnyho), a vlahou nocí se potácíte k domovům, popřípadě na kole, máte li ventilky... tím mi tak nějak připomínáte srazy mé mateřské buňky, proto jen co mi to bude vycházet, rád dojedu zas :D

Odkaz ke komentáři

se mi na vás kuci východní líbí, a sám jsem to měl možnost poznat, že na vašich srazech primárně vůbec nejde o hodinky, že tak nějak od nich odpočíváte techilujete, pivínkujete, mlaskáte, hlučně se smějete ( až na Sonnyho), a vlahou nocí se potácíte k domovům, popřípadě na kole, máte li ventilky... tím mi tak nějak připomínáte srazy mé mateřské buňky, proto jen co mi to bude vycházet, rád dojedu zas :D

To budeme móóóc rádi. Však na tebe včera také došla řeč :)

Škoda, že k Vám je to tak hrozně daleko...leda by si jeden z nás naplánoval služebku a naložil si nás do vozu...

Odkaz ke komentáři

Však na tebe včera také došla řeč :)

Na Tombeda došla řeč, protože jsem řek, že ho mám rád a že si rozumíme, protože jsme oba asi přibližně stejně hloupí.

To jen tak pro pořádek...

Odkaz ke komentáři

To budeme móóóc rádi. Však na tebe včera také došla řeč :)

Škoda, že k Vám je to tak hrozně daleko...leda by si jeden z nás naplánoval služebku a naložil si nás do vozu...

do vozu? mám pocit, že se tam někdo kasal, že pochází z nádražáckýho rodu a druhej, že bude rušňovodičom ??? a prej pendolino jezdi na zastávku stodolní !

Odkaz ke komentáři

Na Tombeda došla řeč, protože jsem řek, že ho mám rád a že si rozumíme, protože jsme oba asi přibližně stejně hloupí.

To jen tak pro pořádek...

To je pravda, musím to potvrdit, dokonce musel Princ použít do telefonu lest, že Tombed je už na cestě, protože jinak jsi hrozil, že na to kašleš... Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

No a co sraz? Neuděláme? Třeba zase někdo z daleka na návštěvu? :drunk:

čas pro hysterák. Jestli sis náááááhodou, ale vopravdu náááhodou nevšimnul, tak tady už dva dny bulím, že mám nechodící, pro zabedněnce a nevšímavce opakuji - nechodící sádru. Takže nemůžu, nemůžu ani do Basileje, můžu jen na hajzl a to pouze s obtížemi a moje žena má přehled o mým chlastu, protože si ani skleničku vína nedonesu sám ke kompu, protože mám plné ruce berlí!!!!

a to sezení u počítadla mi začíná pěkně lízt do peněz... debilní ýbej. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

čas pro hysterák. Jestli sis náááááhodou, ale vopravdu náááhodou nevšimnul, tak tady už dva dny bulím, že mám nechodící, pro zabedněnce a nevšímavce opakuji - nechodící sádru. Takže nemůžu, nemůžu ani do Basileje, můžu jen na hajzl a to pouze s obtížemi a moje žena má přehled o mým chlastu, protože si ani skleničku vína nedonesu sám ke kompu, protože mám plné ruce berlí!!!!

a to sezení u počítadla mi začíná pěkně lízt do peněz... debilní ýbej. :suicide_anim:

Tak to jsem si opravdu nááááhodou nevšimnul, protože co dělám zase táto/mámu a u toho svou práci, tak jsem docela odvařenej a večer úplně mrtvej. Ale dcerka se zlepšuje, což beru jako nádhernou odměnu za všechnu tu námahu... Tak zítra po 9.hodině budu na mobilu, kdyby ti bylo hóóódně smutno :).A vůbec, cos vo*e dělal?
Odkaz ke komentáři

Tak to jsem si opravdu nááááhodou nevšimnul, protože co dělám zase táto/mámu a u toho svou práci, tak jsem docela odvařenej a večer úplně mrtvej. Ale dcerka se zlepšuje, což beru jako nádhernou odměnu za všechnu tu námahu... Tak zítra po 9.hodině budu na mobilu, kdyby ti bylo hóóódně smutno :).A vůbec, cos vo*e dělal?

volejbal a víc se tom nechci bavit.
Odkaz ke komentáři

volejbal a víc se tom nechci bavit.

Já prostě nechápu, proč od přirody nešikovný lidi lezou do tělocvičny. Pak v tom zdravotnictví maj bejt nějaký prachy.

No a není to tak, že si chtěl náš chlapec dokázat jaký je jura a zjistil, že by se na to měl už vy*at a jen chodit s kamarády na pivo a maximálně vytáhnout kolo.

Edit: Tak uděláme sraz u Romana doma, aby z toho něco měl :)

Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři

chalani ak chystate zraz v rybarne v pernikove v blizkej buducnosti, rad sa pridam..

počítej ovšem s tím, že tam bude sedět jeden zajímavý, oduševnělý, lehce imobilní mladý muž a několik blbců.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...