Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Odesláno

počítej ovšem s tím, že tam bude sedět jeden zajímavý, oduševnělý, lehce imobilní mladý muž a několik blbců.

Poznáš ho lehce...jeho mazaný výraz se nedá přehlédnout :)

post-2812-046234400 1300918109.jpg

Odesláno

Tak co? Příští čtvrtek? Oslavit poslední březnový den?

A nechcete třeba raději poslední březnový den naložit imobila a přijet k nám do Jablonce? Budeme tam sedět v jedné picérce od pěti a čekat, jestli se objeví nějaká nová tvář :goof: :wheelchair: :king: :axehead: :ph34r: :wine: a tak podobně...
Odesláno (upraveno)

A nechcete třeba raději poslední březnový den naložit imobila a přijet k nám do Jablonce? Budeme tam sedět v jedné picérce od pěti a čekat, jestli se objeví nějaká nová tvář

no proč ne, klidně se nechám přivézt... Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

bacha ať se ti pak nerozjedou berle Romčo :)

obezřetný musím být na restauračních toaletách, tam bývá prostatiky znečištěno a děsně na tom berle kloužou :)
Odesláno

Doraž taky...chachare a ten náš invalida tě vezme berlí po hřbetě.

to už budu na letních gumách, kdežto u Jirky916 bude ještě sníh :)

jinak to nechci zakřiknout, ale myslím, že mezi mnou a Romanem je souznění :angel: , určitě by mě nebil

Odesláno

to už budu na letních gumách, kdežto u Jirky916 bude ještě sníh :)

jinak to nechci zakřiknout, ale myslím, že mezi mnou a Romanem je souznění :angel: , určitě by mě nebil

Jo, všiml jsem si, že souzníte. Minule jste se nemohli ani rozloučit :)

post-2812-054179300 1301004147.jpg

Odesláno

Takže příští čtvrtek 31.3. v 18.hod na Dukle? To aby to náš invalidní "Slunečník" neměl daleko, kdo by ho táhnul přez celý perníkov...

Odesláno

Takže příští čtvrtek 31.3. v 18.hod na Dukle? To aby to náš invalidní "Slunečník" neměl daleko, kdo by ho táhnul přez celý perníkov...

oki, upresni kde na dukle? KD? alebo?

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...