pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Nechci být hnidopich, ale nevyplývá z toho, že imobilní člen je tatíkem Milise? No jo...tak tohle mě hochu nenapadlo...takže je to jasný...To znamená, že jeden je starší než vypadá a ten druhý zase děsnej cucák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Slunecnik je skutecne muj otec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Slunecnik je skutecne muj otec. lolohh je kuwa dobrej detektiv... kluk jeden vyžehlenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) lolohh je kuwa dobrej detektiv... kluk jeden vyžehlenej v mým věku se už nic neslaví. A vůbec, Milis není můj syn. A nevím, jak jste přišli na toho slunečníka. A tebe Pete, ty jeden Rainmane, s tou tvojí fenomenální pamětí, asi brzo nakopu sádrou do řiti, protože mě štve, jak může bejt spravedlivý, že si jeden pamatuje všechno, a já od tý doby, co u nás bydlí ten Němec, nevím lautr nic. Upraveno 27. března 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 v mým věku se už nic neslaví. A vůbec, Milis není můj syn. A nevím, jak jste přišli na toho slunečníka. A tebe Pete, ty jeden Rainmane, tou tvojí fenomenální pamětí, asi brzo nakopu sádrou do řiti, protože mě štve, jak může bejt spravedlivý, že si jeden pamatuje všechno, a já od tý doby, co u nás bydlí ten Němec, nevím lautr nic. Mne to nevadi, tadle reakce. Mozna jsem syn toho Nemce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 v mým věku se už nic neslaví. A vůbec, Milis není můj syn. A nevím, jak jste přišli na toho slunečníka. A tebe Pete, ty jeden Rainmane, s tou tvojí fenomenální pamětí, asi brzo nakopu sádrou do řiti, protože mě štve, jak může bejt spravedlivý, že si jeden pamatuje všechno, a já od tý doby, co u nás bydlí ten Němec, nevím lautr nic. Pamatuji si důležité i nedůležité. Prostě to tak mám. Kamarádovi narozeniny považuji za to důležitější. Byly doby, kdy jsem na pamatování si detailů balil ženský... Pak to totiž vypadá, že jim naslouchám Slunečník ti říká "tvůj syn" Milis a mně se to líbí...Je to lepší než Větrník - pán větrů Mne to nevadi, tadle reakce. Mozna jsem syn toho Nemce. Roman je Němec a stydí se za tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Slunečník ti říká "tvůj syn" Milis a mně se to líbí...Je to lepší než Větrník - pán větrů Lojzík Alzheimrů je ten Němec a možná, že je Milis vopravdu mým synem.... Já nevím .... Uvidíme, jak si zvykne na to pade kapesného týdně, co dávám juniorovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Lojzík Alzheimrů je ten Němec a možná, že je Milis vopravdu mým synem.... Já nevím .... Uvidíme, jak si zvykne na to pade kapesného týdně, co dávám juniorovi. Za 50k týdně ti budu dělat syna i já...a jak znám mončičáka, tak ten vezmě roli manželky. A určitě ti do ničeho nebude kecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Kamarádovi narozeniny považuji za to důležitější. a já vím kolikátý heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) Za 50k týdně ti budu dělat syna i já...a jak znám mončičáka, tak ten vezmě roli manželky. A určitě ti do ničeho nebude kecat mně stačí rodina, která má na mě papíry... vás nechci a Milise se zříkám, tohle už začíná bejt nebezpečný a já jsem chabrus na nervy. howgh Upraveno 27. března 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 a já vím kolikátý heč Já vím kolikátý taky, ale nepamatuji si kolikátýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Já vím kolikátý taky, ale nepamatuji si kolikátýho... ještě abych si nepamatoval stejný ročník, no den nevím taky , musí stačit měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Borci, nejak me unika termin toho srazu . Tak kde a kdy? Rad poznam par chronokrajanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Borci, nejak me unika termin toho srazu . Tak kde a kdy? Rad poznam par chronokrajanu 7.4. Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 7.4. Pardubice dang , som mimo pernikova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Je rozhodnuto o hospodě nebo to bude v Blériotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Je rozhodnuto o hospodě nebo to bude v Blériotu? Šikula...tak v které knajpě? Když náš invalida už je polomobilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Šikula...tak v které knajpě? Když náš invalida už je polomobilní. až se dohodnete kam, dejte vědět ještě v kolik vám ten perník mám přijít loupat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 až se dohodnete kam, dejte vědět ještě v kolik vám ten perník mám přijít loupat pozor na takový tady máme lopatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 pozor na takový tady máme lopatu Klidně můžeme jít do Bleriotu. Zamluvil jsem to tam pro 10 lidí na 18:30 adresa: Náměstí Dukelských hrdinů 2551, 530 02 Pardubice web: http://www.ok-centrum.cz telefon: 739 311 734 GPS: 50°1'26.43"N 15°45'35.3"E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se