Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

lolohh je kuwa dobrej detektiv... kluk jeden vyžehlenej :)

v mým věku se už nic neslaví. A vůbec, Milis není můj syn. A nevím, jak jste přišli na toho slunečníka. A tebe Pete, ty jeden Rainmane, s tou tvojí fenomenální pamětí, asi brzo nakopu sádrou do řiti, protože mě štve, jak může bejt spravedlivý, že si jeden pamatuje všechno, a já od tý doby, co u nás bydlí ten Němec, nevím lautr nic. Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v mým věku se už nic neslaví. A vůbec, Milis není můj syn. A nevím, jak jste přišli na toho slunečníka. A tebe Pete, ty jeden Rainmane, tou tvojí fenomenální pamětí, asi brzo nakopu sádrou do řiti, protože mě štve, jak může bejt spravedlivý, že si jeden pamatuje všechno, a já od tý doby, co u nás bydlí ten Němec, nevím lautr nic.

Mne to nevadi, tadle reakce. Mozna jsem syn toho Nemce.
Odkaz ke komentáři

v mým věku se už nic neslaví. A vůbec, Milis není můj syn. A nevím, jak jste přišli na toho slunečníka. A tebe Pete, ty jeden Rainmane, s tou tvojí fenomenální pamětí, asi brzo nakopu sádrou do řiti, protože mě štve, jak může bejt spravedlivý, že si jeden pamatuje všechno, a já od tý doby, co u nás bydlí ten Němec, nevím lautr nic.

Pamatuji si důležité i nedůležité. Prostě to tak mám. Kamarádovi narozeniny považuji za to důležitější. Byly doby, kdy jsem na pamatování si detailů balil ženský... Pak to totiž vypadá, že jim naslouchám ;)

Slunečník ti říká "tvůj syn" Milis a mně se to líbí...Je to lepší než Větrník - pán větrů ;)

Mne to nevadi, tadle reakce. Mozna jsem syn toho Nemce.

Roman je Němec a stydí se za tebe? :eek:

Odkaz ke komentáři

Slunečník ti říká "tvůj syn" Milis a mně se to líbí...Je to lepší než Větrník - pán větrů ;)

Lojzík Alzheimrů je ten Němec a možná, že je Milis vopravdu mým synem.... Já nevím .... Uvidíme, jak si zvykne na to pade kapesného týdně, co dávám juniorovi.

Odkaz ke komentáři

Lojzík Alzheimrů je ten Němec a možná, že je Milis vopravdu mým synem.... Já nevím .... Uvidíme, jak si zvykne na to pade kapesného týdně, co dávám juniorovi.

Za 50k týdně ti budu dělat syna i já...a jak znám mončičáka, tak ten vezmě roli manželky. A určitě ti do ničeho nebude kecat :)
Odkaz ke komentáři

Za 50k týdně ti budu dělat syna i já...a jak znám mončičáka, tak ten vezmě roli manželky. A určitě ti do ničeho nebude kecat :)

mně stačí rodina, která má na mě papíry... vás nechci a Milise se zříkám, tohle už začíná bejt nebezpečný a já jsem chabrus na nervy. howgh Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...