pete Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Klidně můžeme jít do Bleriotu. Zamluvil jsem to tam pro 10 lidí na 18:30 adresa: Náměstí Dukelských hrdinů 2551, 530 02 Pardubice web: http://www.ok-centrum.cz telefon: 739 311 734 GPS: 50°1'26.43"N 15°45'35.3"E 10lidí? Jo vlastně ty a tvoji čtyři nosiči... a pak ta naše sestava. Jsi šikula...Slunečníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 10lidí? ... kdo by nerad seděl na dvou židlích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 kdo by nerad seděl na dvou židlích? To se nevyplácí. Je lépší si jednu vybrat a když nevyhovuje, tak přesednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 To se nevyplácí. Je lépší si jednu vybrat a když nevyhovuje, tak přesednout no vida, taky řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 no vida, taky řešení Příteli, toto je jedinné řešení. Nelze sedět na dvou židlích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Příteli, toto je jedinné řešení. Nelze sedět na dvou židlích. jsem chodící pochyby. neexistuje jediné řešení. zpět k tématu, asi dorazím ve dvou exemplářích a obsadím dvě židle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 jsem chodící pochyby. neexistuje jediné řešení. zpět k tématu, asi dorazím ve dvou exemplářích a obsadím dvě židle. já si také rád zkusím na vlastní kůži různé poznatky, ale dvě židle pro tebe...dobře ti tak. Mám vzít motorkářku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Koukám, že vám tam nejspíš budu muset přijet udělat pořádek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Příteli, toto je jedinné řešení. Nelze sedět na dvou židlích. na třech židlích se už dá ležet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Ctu, ze bude fura volnejch zidli, takze se pokusim taky jednu obsadit. Hasta la vista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Ctu, ze bude fura volnejch zidli, takze se pokusim taky jednu obsadit. Hasta la vista http://www.youtube.com/watch?v=s8DHO7XFVkI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 a připravte si kdy máte volný víkendy,začínám přemejšlet o chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 a připravte si kdy máte volný víkendy,začínám přemejšlet o chatě Bojím se!!!!!!!!!!!!!! Ale na druhou stranu...proč ne. Bylo to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Romane, pokusim se taky dorazit, tak doufam, ze pripadne omrknu Tve Aquatimery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Romane, pokusim se taky dorazit, tak doufam, ze pripadne omrknu Tve Aquatimery omrknout jiste osmrknout v zadnem pripade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulio Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Škoda, škoda... Přišel bych, ale tento čtvrtek to nejspíše nezvládnu. Co se dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Zápis...1) Romanuv odhad účastníků byl famózní, celkový počet 9 se k jeho rezervovaným místům těsně přiblížil.2) aama si alspoň mohl vyzkoušet sezení na dvou židlích.3) poprvé jsme viděli berle s odrazkama 4) jsem rád, že konečně mezi sebou máme včelaře a chovatele koz z Nového Přímu 5) nový rum je hnusný...říkali6) prevence proti ušknutí kobrou je nachcat do očí (ještě musíme vyřešit jestli kobře nebo postiženému)7) mončičák mlčel a Slunečník má nový nůž8) velký zadek není vždy základ rodinného štěstí9) z šesti štěňátek jdou udělat dvě kozy...10) termín víkendu na sonnyho chalupě nebyl dohodnut...Kdyžtak prosím o doplnění a děkuji přespolním za účast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Bod 9 mě trochu zaujal. Šlo by to nějak rozvést, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Bod 9 mě trochu zaujal. Šlo by to nějak rozvést, prosím? Nešlo. Příště doraž a bude Ti vysvětleno! Díky za příjemnou společnost. V pořádku jsme dojeli do matičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Mno, informačně vydatné posezeníčko.... bylo to príma, díky pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se