Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

chronopřátelé sorry, ale porodnice nás pozvala o fous později, než jsme čekali. Takže příště na zdraví

Vlastiku v pohode.... ja jsem ted pritah domu a Milis a Maama jeste jsou v Patapufu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co by se dělo, já a Miloš jsme slušní chlapci a odešli jsme se zavíračkou domů a Roman s Milisákem a Maamou pokračovali dál do vyhlášeného nočního podniku s děvčaty, kde se ale raději věnovali Tequile. Výsledek můžeš vytušit i bez nápovědy.

Odkaz ke komentáři

děkuju vám za včerejší pařbu a že jste jí předurčili můj dnešní den radosti a velkým pracovním úspěchům.

jediné, co mě trochu mrzí, je, že jsem po cestě domů vyhodil s tequilama i tu dobrou kachnu se zelim a jak vlak uháněl, znečistil jsem nejen okno svého kupé, čímžto žádám včera nepřítomného sonnyho, aby u čd vyřídil mou upřímnou omluvu. ale když na to příjde, všechno popřu.

miluji vás i svoje hodinky.

Odkaz ke komentáři

rano jsem byl nastoupenej na rehabilitaci. Predstavte si, ze vam po draku v pretopene ordinaci fyzioterapeutka masiruje jizvu na kotniku, potom zjisti, ze tam doktor nechal jeden steh a zacne se v tom ďoubat nehtem. a u toho porad neco povida.... ja myslel, ze je to ma posledni hodinka. a pani s milym usmevem. Vy jste dnes zamyšlenej. Pravdu jsem jí říct nemohl.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník km.kmk

-.-./..../-.--/.../-/.-//..././/.../.-./.-/--..//..-//--/../.-../../..././/...//..-/--.././-./../--//-../---/--/.-/-.-./../-.-./....//-.-/.-../---/-.../.-/...//.-//-../.-/.-../.../..//.../.-../.-/.../-/..//..-/-.-./.-/.../-//...-/-.--/-..././.-./---/...-/.-//..../.-../.-/.../-/.//..././/..-//--/.//-././-.../---//..-//--/../.-../../..././/-/./.-./--/../-.//-./.-/...-/.-./..../-././-/.//-./.-/--//.---/.//-/---//.---/./-../-./---//

Odkaz ke komentáři

.- / .... / --- / .--- // -- / ..- / --.. / ..- // - / . / -. / .... / .-.. / . // .--. / .- / - / . / -.- // - / --- // .--- / . // .- / ... / .. // -- / --- / -.-. // -. / .- // .-. / -.-- / ---- / .-.. / --- // .- // .--. / --- / - / --- / -- // ..--- / -.... // ...- // ... / --- / -... / --- / - / ..- /

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

No já bych šel ale abych zas nevytuh.

já můžu taky, Sonny hoď termín, podle vás modré šlechty se řídí svět.

Už mi zbývá jen 57 postů do 2000 příspěvků, tak mě nevtahujte do nějaké přiblblé konverzace, abych to nepropás, sím pěkně

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...