Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Bude to tu:) a moc rád tě brachu uvidím... :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Jojo, tam to znám ještě za dob "Jacka"... :death:

Ale tohle o sobě píší na netu:

Předností restaurantu jsou kulinářské speciality, výhodné polední menu, které si můžete odnést s sebou, vinotéka s kvalitními značkovými a archivními víny, široký výběr alkoholických a nealkoholických nápojů, prostě vynikající kvalita spojená s perfektními službami.

tak to bude asi dobrý....

Odesláno
Jojo, tam to znám ještě za dob "Jacka"... :death:

Ale tohle o sobě píší na netu:

Předností restaurantu jsou kulinářské speciality, výhodné polední menu, které si můžete odnést s sebou, vinotéka s kvalitními značkovými a archivními víny, široký výběr alkoholických a nealkoholických nápojů, prostě vynikající kvalita spojená s perfektními službami.

tak to bude asi dobrý....

Já myslím že to bude dobrý. Roman by nic špatného nedoporučil :) Já to sice neznám ( přeci jen jsem ze vsi ;) ), ale s vámi jsem byl již v několika hospůdkách a zatím všude dobrý ;)

Odesláno

Pánové, vy mne opravdu ... ehm, netěšíte. Zase o týden vedle :-(

Nechcete se někdy kolem 20. října přijet podívat k nám do Sudet? (Znovu)otevřeli nám tu vcelku přijatelný podnik a přihodil bych něco z reserv našeho sklípku, nocleh už také vcelku civilisovaný (to uvádím jen na okraj, kdyby Milis vyprávěl, jak tu přenocoval posledně ;-) ).

Odesláno (upraveno)

No já s tím teoreticky nemám problém :) Takže ať se rozhodnou ostatní, mě jen ta banda začíná chybět :crying_anim:

edit: mám pro ty dva zájemce vypálenou slíbenou gamesu ;)

Upraveno uživatelem pete
Odesláno
No já s tím teoreticky nemám problém :) Takže ať se rozhodnou ostatní, mě jen ta banda začíná chybět :crying_anim:

My jsme si včera říkali s Milisákem, že Ti na srazu dáme do kožichu, že si furt chceš kupovat blbý hodinky a už se na to nemůžeme koukat :lol2:

Pak ti chybět dlouho nebudeme

Odesláno

Jo takže mě nenecháte projít přirozeným vývojem a rovnou mi předhodíte nějaké kousky, které schválíte vy dva? No tak to už se fakt těším :drunk:

Odesláno
Jo takže mě nenecháte projít přirozeným vývojem a rovnou mi předhodíte nějaké kousky, které schválíte vy dva? No tak to už se fakt těším :drunk:

tak nějak... a připrav se na tu jízdu. TIP č.1

post-1551-1254512522.jpg

Odesláno (upraveno)

No tak to je tedy kousek :jawdrop: Ale můj šálek kávy to není.

To já bych spíš čekal něco takového

post-2812-1254514057.jpg

Upraveno uživatelem pete
Návštěvník YPO
Odesláno
tak nějak... a připrav se na tu jízdu. TIP č.1

to sou první brajtle se svojí tváří - moc pěkné

Odesláno

ja vas uz dlouho nevisel. sem tam si musim miliaskaa pripomenout v mobilu jak nasraduzi sud a vzpminam na tu romanticnokou chalooupku. takze pokud by jel nekdo z prahy, tak bych se na otocku svazel.

Odesláno
ja vas uz dlouho nevisel. sem tam si musim miliaskaa pripomenout v mobilu jak nasraduzi sud a vzpminam na tu romanticnokou chalooupku. takze pokud by jel nekdo z prahy, tak bych se na otocku svazel.

Ty krávo, kdes to chytil? Ty už máš zase sokolí večer :D ? Klíďo se svaž, my tam budeme viset

Odesláno
Ty krávo, kdes to chytil? Ty už máš zase sokolí večer :D ? Klíďo se svaž, my tam budeme viset

coze? kde budes viset? neco malo sem cochutnal, ale nechapu vyznam te vety. kua to necham psat word radsi za me

Odesláno
coze? kde budes viset? neco malo sem cochutnal, ale nechapu vyznam te vety. kua to necham psat word radsi za me

QUOTE(911 @ 2.10.2009 - 22:21)

ja vas uz dlouho nevisel.

Já taky ne :D asi tam mělo být neviděl

Odesláno
QUOTE(911 @ 2.10.2009 - 22:21)

ja vas uz dlouho nevisel.

Já taky ne :D asi tam mělo být neviděl

ty detailisto :) )tohle debilni slovo sem psal 4x)

Odesláno
tak vole přijeďte :)

lolohh se dal na noze. ale zkusim ho. ja budu ridit tam, on zpatky a muzu si s vmapa prituknout. nebo najdu nekoho jinyho z prahy

Odesláno

Finist je zpatky :lol2: te zase lolohh zboril jak hromadku karet co? :)

Odesláno
Finist je zpatky :lol2: te zase lolohh zboril jak hromadku karet co? :)

prd. lolohh je na chirurgiji porezanej, pobodanej a nechteji mu verit, ze si to udelal sam a neni to pokud o sebevrazhddu. to je tak, ze se dal na kudly

koukam ze klikr milos jede z prahy. tak se mu zkusim opatt jestli nejede na otocku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...