Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno
  New Milis napsal:
Hele nejvíc vás je od Pardubic, tak se rád přizpůsobím, odvoz si seženu. Anebo že bychom to upekli u Miloše!! :thumbsup_anim:

Děkuji za důvěru, ale snad, no , radši, no v rámci kolektivu, snad radši někde jinde :rolleyes:

Myslím, že ty Pardubky jsou ideální, vypadá to, že nejvíc členů je z Pcí. Tak příští týden? napište kdo kdy nemůžete a podle toho to ušijem.

Odesláno
  milosklikar napsal:
Děkuji za důvěru, ale snad, no , radši, no v rámci kolektivu, snad radši někde jinde :rolleyes:

Myslím, že ty Pardubky jsou ideální, vypadá to, že nejvíc členů je z Pcí. Tak příští týden? napište kdo kdy nemůžete a podle toho to ušijem.

Nemůžu ve čtvrtek, jinak je mi to fuk. Akorát v tý Plzeňce mě minule ta plzeň přišla trochu přebublinkovaná..

Návštěvník milosklikar
Odesláno
  New Milis napsal:
Nemůžu ve čtvrtek, jinak je mi to fuk. Akorát v tý Plzeňce mě minule ta plzeň přišla trochu přebublinkovaná..

něco vymyslíme :cheers:

Odesláno (upraveno)

Když já nejsem žádnej pivař a nedokážu to správně posoudit. JInak z uváděných hospod znám Bazalku, nevím jaké pivo, ale je tam vyhlášená kuchyně. Dále znám U čápa, ale to je spíš taková pivnice, jenže už jsem tam dlouho nebyl. JInak mě se to taky nehodí ve čtvrtek, jinak můžu. Nějací další pardubáci hoďte tip na pěknou hospu s kvalitní plzní, ať nás zase Millis v Hradci nepomlouvá :)

Upraveno uživatelem Godin
Návštěvník milosklikar
Odesláno
  l3stat napsal:
já bych vynechal středu jinak je mi to jedno

jojo, středa jsou čerti a mikuláš, na to se moc těším :thumbsup_anim:

teda hlavně kvůli dětem....

Návštěvník milosklikar
Odesláno

tak abychom to někam posunuli, úterý 19 hod. ? Hospodu si dovolím vybrat sám..... B)

Návštěvník milosklikar
Odesláno

neposunem to na příští týden? Vypadá to že by to bylo ve třech, možná čtyřech hodně komorní...

Odesláno

já přijít zítra můžu. Ale posun mi taktéž nevadí. TAk to do večera nějak rozsekni Miloši.

Návštěvník milosklikar
Odesláno
  Godin napsal:
já přijít zítra můžu. Ale posun mi taktéž nevadí. TAk to do večera nějak rozsekni Miloši.

no vzhledem k tomu, že účast jsi přislíbil ty, Milis a možná I3stat, tak to asi fakt posunem na příští týden. Je to asi opravdu narychlo.

Tak ať se to neplete, příští úterý? Stejný čas.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...