pete Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Jo Romane, málem jsem zapoměl, máš pěknou ženu, takovou mladou, jen ty posunky co na tebe dělá. Myslíš tu blondýnku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Myslíš tu blondýnku? Nevím jak dole, ale nahoře moc na blondýnu nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Myslíš tu blondýnku? debile Nevím jak dole, ale nahoře moc na blondýnu nevypadá. debile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) Sem ňák mimo..... co se stalo miminu, že nemůže? Proč si někdo černovlasý barví přirození na blonďato...... kdo vodveze peteho.... co na to Mirek Dušín... neďál někdo gesta.... co je dneska vlastně za den......? Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Já se o sebe postarám... Takže 22.4. Plzeňka??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Sem ňák mimo..... co se stalo miminu, že nemůže? Proč si někdo černovlasý barví přirození na blonďato mě jen tak mimo soutěž napadlo, na co si barví přirození bezvlasý. jo Plzeňka, chlapci z downtownu, zamluvte to. My z periferie máme válku gangů ve slumech a nemáme na to čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 nazdar chlapci, dneska jsem se domluvil s Romanem, že pokud by jste neměli nic proti, dovolil bych si navštívit Váš sraz, páč se jevíte jako sympoši, ty které už znám osobně, Roman a Pete, tím tuplem...jen škoda, že Milis je porád nefunkční... Roman chtěl nějakou folklórní vložku, když jsem z jiného kraje, tak bych si s dovolením vzal kroj... těším se na setkání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 jsi docela přibral, ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 jsi docela přibral, ne?? kua já nenapsal, že fotka je ilustrační a že to neni su ja... jsem trošku hezčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 a jo, je to mladej Viktor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Noale vždyť ty v kroji chodíš normálně... Alespoň takhle jsem si tě vyfotil minule.Bez_n_zvu.bmp Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Chlapi, až uvidíte, co budu mít na ruce a v kapse , tak se vsadím o rundu techíly a pro mě vodku, že to nedáte... godin pete Roman Sonny servírka Milis Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 (upraveno) Chlapi, až uvidíte, co budu mít na ruce a v kapse , tak se vsadím o rundu techíly a pro mě vodku, že to nedáte... godin pete Roman Sonny servírka Milis V kapse posmrkanej kapesník a na ruce vokousaný nechty. No to bude žůžo Musíme se nachystat delegaci z Ostravska. Kuwa vobjednal už někdo vůbec tu hospodu? A jestli bude delegace vypiskovat o hokeji, tak ho pěkně vopijeme a ztratíme ho naschvál v temných uličkách a von bude ráno v tom vítkovickým dresu fňukat na kolemjdoucí: "Zduř, ty si taka fajna roba, neviš kaj su. Včera sme v putyce dřystali o fodbale, hokeju, o volbach, koho roba doma přepere a podobne capiny. No a včil su f piči bo nevim gde mam felinu." Upraveno 14. dubna 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 Myslím, že neobjednal. Je to na tobě, já neumím telefonovat. Říkals něco o Plzeňce? Jestli jo, tak zkus salonek, jinak je tam děsnej bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 zamluveno,teda není to salónek máme to v levým rohu pod oknem jsem se těšil že uvidíme po dlouhý době Miliho Kabelku a on mu to zakáže nějakej škaredej pedik i volno jsem si na to zařídil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 zamluveno,teda není to salónek máme to v levým rohu pod oknem jsem se těšil že uvidíme po dlouhý době Miliho Kabelku a on mu to zakáže nějakej škaredej pedik i volno jsem si na to zařídil A kdy že to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 22.4. 18:00 Plzeňka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 A jestli bude delegace vypiskovat o hokeji, tak ho pěkně vopijeme a ztratíme ho naschvál v temných uličkách a von bude ráno v tom vítkovickým dresu fňukat na kolemjdoucí: "Zduř, ty si taka fajna roba, neviš kaj su. Včera sme v putyce dřystali o fodbale, hokeju, o volbach, koho roba doma přepere a podobne capiny. No a včil su f piči bo nevim gde mam felinu." napsal jsi to krajově dobře Romane..., todle je ještě ta dobrá varianta, horší by bylo, kdyby jsme se ráno probudili vedle sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2010 napsal jsi to krajově dobře Romane..., todle je ještě ta dobrá varianta, horší by bylo, kdyby jsme se ráno probudili vedle sebe... No zrovna vás dva si umím představit.... Jako minule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 těším se ale dopředu říkám: bavím se o hodinkách, nožejčkách, ženských nebavím se: o hokeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se