Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar

Sem ňák mimo..... co se stalo miminu, že nemůže? Proč si někdo černovlasý barví přirození na blonďato...... kdo vodveze peteho.... co na to Mirek Dušín... neďál někdo gesta.... co je dneska vlastně za den......?

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem ňák mimo..... co se stalo miminu, že nemůže? Proč si někdo černovlasý barví přirození na blonďato

mě jen tak mimo soutěž napadlo, na co si barví přirození bezvlasý. :cigar:

jo Plzeňka, chlapci z downtownu, zamluvte to. My z periferie máme válku gangů ve slumech a nemáme na to čas. :rifle:

Odkaz ke komentáři

nazdar chlapci, dneska jsem se domluvil s Romanem, že pokud by jste neměli nic proti, dovolil bych si navštívit Váš sraz,

páč se jevíte jako sympoši, ty které už znám osobně, Roman a Pete, tím tuplem...jen škoda, že Milis je porád nefunkční...

Roman chtěl nějakou folklórní vložku, když jsem z jiného kraje, tak bych si s dovolením vzal kroj...

těším se na setkání...:)

post-3584-1271257668.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Chlapi, až uvidíte, co budu mít na ruce a v kapse , tak se vsadím o rundu techíly a pro mě vodku, že to nedáte... godin :eek: pete :eek: Roman :eek: Sonny :eek: servírka :eek: Milis :skull:

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Chlapi, až uvidíte, co budu mít na ruce a v kapse , tak se vsadím o rundu techíly a pro mě vodku, že to nedáte... godin :eek: pete :eek: Roman :eek: Sonny :eek: servírka :eek: Milis :skull:

V kapse posmrkanej kapesník a na ruce vokousaný nechty. No to bude žůžo :D

Musíme se nachystat delegaci z Ostravska. Kuwa vobjednal už někdo vůbec tu hospodu?

A jestli bude delegace vypiskovat o hokeji, tak ho pěkně vopijeme a ztratíme ho naschvál v temných uličkách a von bude ráno v tom vítkovickým dresu fňukat na kolemjdoucí: "Zduř, ty si taka fajna roba, neviš kaj su. Včera sme v putyce dřystali o fodbale, hokeju, o volbach, koho roba doma přepere a podobne capiny. No a včil su f piči bo nevim gde mam felinu."

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

zamluveno,teda není to salónek

máme to v levým rohu pod oknem

jsem se těšil že uvidíme po dlouhý době Miliho Kabelku a on mu to zakáže nějakej škaredej pedik i volno jsem si na to zařídil

A kdy že to je?

Odkaz ke komentáři

A jestli bude delegace vypiskovat o hokeji, tak ho pěkně vopijeme a ztratíme ho naschvál v temných uličkách a von bude ráno v tom vítkovickým dresu fňukat na kolemjdoucí: "Zduř, ty si taka fajna roba, neviš kaj su. Včera sme v putyce dřystali o fodbale, hokeju, o volbach, koho roba doma přepere a podobne capiny. No a včil su f piči bo nevim gde mam felinu."

napsal jsi to krajově dobře Romane...:), todle je ještě ta dobrá varianta, horší by bylo, kdyby jsme se ráno probudili vedle sebe... :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...