Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

2) nebudu ti po 4 kořalkách seriózním oponentem ve věcech hokejových... to se dá ale vyřešit, že se půjdeš schladit na houpačky do děckého koutku.

do děckého koutku mě nedostaneš, páč jsem si tam posledně na děckých pružinových houpačkách něco skřípnul a dost to bolelo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rybárna

protože

1) tam Milis házel po hospodě skleničkama, po stole hodinkama a po parku mobilem

2) tam se prý údajně podle zlých jazyků snad chtěl Roman prát nebo co nebo snad jen nadával pinglovi

3) tam se vyresetoval Soňák

4) tam jsme žrali klobásy z batohu

5) tam dělají rybí polífku halaszle

6) tam točí pardubický kvasnicový Pernštejn, po němž máme ráno hedvábnou stolici

Na mou duši, na psí uši na kočičí svědomí slibuju, že se nebudu Tombedovi tlemit, až Vítkovice projedou hokej. Teda aspoň do 4 kořalky za sebe ručím.

Cimrmanova konstanta: Dejte někdo vědět Láďovi....

Pro Tombeda a Kamila

http://www.restaurace-rybarna.cz/restaurace/

Kdyby jsi četl příspěvky, tak víš, že Láďa je již informován.

Odkaz ke komentáři

vypadá to dobře :)

vzhledem tomu, že budu koňmo mě serou dvě věci...

1) nebudu mít hedvábnou stolici

2) nebudu ti po 4 kořalkách seriózním oponentem ve věcech hokejových... to se dá ale vyřešit, že se půjdeš schladit na houpačky do děckého koutku.

Proč koňmo? Nespíš u kamaráda?

Odkaz ke komentáři

jsem čt, pá v Praze na školení, z Prahy dojedu a noc na se tam vracím, jednak tam mám hotel, jednak ráno začínáme na můj vkus brzo, jednak neznám míru, tudíž by byl ráno dyzástr, jak píšeme my angličané :)

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

jsem čt, pá v Praze na školení, z Prahy dojedu a noc na se tam vracím, jednak tam mám hotel, jednak ráno začínáme na můj vkus brzo, jednak neznám míru, tudíž by byl ráno dyzástr, jak píšeme my angličané :)

Ach ták... Já zase v pátek nejspíš do Zlína, takže to bude s rozumem. Ale protože jsem si zajistil spaní v Pardubicích, tak okusím kvalitní kvasnicové pro hebkou stolici :)

Odkaz ke komentáři

Zápis z BSP Východočeské buňky:

1. Roman se zase ožral a je mu špatně a vypadá to že víc než mě, z čehož mám samozřejmě radost

2. Ještě že nedorazili M a M, to by se to ještě servalo.

3. Kolega z Ostravy s námi fandil pardubickým borcům, až jsme z toho vyhráli a proto mu děkujeme za účast

4. Kamil se živí praženejma akvarijníma rybkama

5. Pete je sklerotik, ale nový člen z Harlejem to vynahradil, protože já nejvíc vypadám na hodinkáře

6. Akorát že vlastně nevím jestli je to dobře.

7. Soňák se jako vždycky choval slušně, akorát že měl politý kalhoty od piva.

8. Asi mě dali něco do jídla, ale už se mě dělá líp.

Edit: Musel jsem naštestí odejít dřív, tak prosím o doplnění zápisu, ať v tom nemáme nepořádek.

Upraveno uživatelem Godin
Odkaz ke komentáři

Kruci to zas byl mejdan...

Takže chlapi, rád jsem Vás všechny viděl. Bylo to vydařené jako vždy.

Sakra mě bolí hlava! Ještě že mi poradu o dvě hodiny posunuli... Piju kafe a jsem K.O. Kdo objednával to dobrý mexický pití nevím, ale mám pocit, že všichni :sick01:

Děkujeme přespolním za účast...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Nejdřív jsme jim vypili stříbrnou tequilu, pak zlatou a pak už nebylo co pít. A nějaký blb ještě objednal dvě rundy skotské. Obávám se, že jsem to byl já.

K hedvábí zatím nedošlo, budu referovat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Kamile, doufám, že jsi řídil Ty a ne tombed.

Řídil Tom, já jsem zpáteční cestu, kromě jedné zdravotněbezpečnostní zastávky, prospal. Baterku máš u něj.:)

Odkaz ke komentáři

Amnézii mám částečně taky. Díky telefonátu s Romane, se nám podařilo poskládat sled událostí v závěru večera, ale detaily bych asi neřešil neboť si je stejně nepamatujeme :)

Chovali jsme se slušně všichni... Tedy kromě malé nehody na začátku večera...

Odkaz ke komentáři

teď jsem dorazil dom... tiskové prohlášení pod názvem Stručná zpráva z Ho-či-minova města vydám posléze...

jen si tady odložím dvě myšlenky, abych nezapoměl...:)

Kde jsi byla, když jsem se zamilovával...

Tóto slýším káždyj deň...

Jo a Kamile nemáš v kapse bundy ventilek z Romanova kola?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
hele představ si, že Natašu vůbec nenapadlo, že jsme to vypustili my, ráno mi volal, jestli nedělal ostudu a tak, tak jsem mu to řek, že to bylo v zájmu jeho zdraví.. :)

Jenže já si na to taky vzpomněl, až když jsi to napsal. Proto jsem od něj měl zmeškaný hovor ráno v 8:15. :D Ale to mě samozřejmě nemohlo vzbudit, anžto jsem vstával kolem třetí. Teprve teď mi začíná nebejt šoufl. Fakt jsme neměli na závěr pít tu whisky. Jenže když jim došla tequila... Příště bych prosil vážené členy východočeské buňky o jinou hospodu nebo zajištění dostatečného množství příslušné lihoviny.

Odkaz ke komentáři

Kamil a Tombed... Vy dva blbci . Z hospody domů to mám přes tři kilometry a celou cestu jsem zakopával o jízdní kolo. Našince by taková sviňárna jako vypustit kolo před hospodou nenapadla, protože my tady u nás Koněpůlkách jsme opilí na kole děsně jistý a nenecháváme se porážet tramvajemi (protože je tady nemáme) a nepadáme do starých šachet (protože je tady taky nemáme).

Teď jsem se vrátil z weekendové akce, jdu si¨lehnout, protože jsem utahanej a do prd.... vás pošlu večer :)

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Ne že bych to chtěl svádět na tombeda. Ale byl jsem ve stavu, kdy starost o tvou bezpečnost při zpáteční jízdě z hospody byla mimo moje rozlišovací schopnosti. Ale když už to Toma napadlo, nemohl jsem se nepřidat, to musíš uznat. :D

EDIT: Všiml se změny jeho avataru? Pochybuji o jeho vhodnosti. Dostali na p...l v hokeji, příští týden dostanou ještě ve fotbale. Navrhoval bych něco podobného:

sad%20baby.thumbnail.jpg .. ještě zmenšený, abys to nemusel upravovat Tome: post-147-1272199157.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...