rar Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 jo tak to je lepší přístí týden určitě můžu a počítám s tím jenom pro upřěsnění úterý11 v19:00 http://www.steakstation.cz/jidlo.php# Sice jsem taky z HK, ale taky bych se mohl zúčastnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Sice jsem taky z HK, ale taky bych se mohl zúčastnit... Tě kdyžtak můžu hodit zpátky do HK. Jinak s tím posunutím souhlasím, resp. je mi to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rar Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Tě kdyžtak můžu hodit zpátky do HK. Jinak s tím posunutím souhlasím, resp. je mi to jedno. Hradec by byl lepší, ale to je sobecká myšlenka hradečáka. Přizpůsobím se většině. Termín=OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Hradec by byl lepší, ale to je sobecká myšlenka hradečáka. Přizpůsobím se většině. Termín=OK. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 mně je to šuma f.. , Hk i Pce mám stejně daleko, tak se vyjádřete, kdo může dojet a kdo ne, a domluvíme to tam nebo tam. Sakra to se v tom začínám motat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 (upraveno) mně je to šuma f.. , Hk i Pce mám stejně daleko, tak se vyjádřete, kdo může dojet a kdo ne, a domluvíme to tam nebo tam. Sakra to se v tom začínám motat Takže by mělo platit : Dne : 11.12. 2007 Od : 19.00 Hospoda : Steak Station Město : Pardubice Dneska tam zavolám a zerezervuju stůl pro 6-8 lidí, jo? Upraveno 4. prosince 2007 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Jo se mnou určitě počítej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Takže by mělo platit : Dne : 11.12. 2007 Od : 19.00 Hospoda : Steak Station Město : Pardubice Dneska tam zavolám a zerezervuju stůl pro 6-8 lidí, jo? OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 OK Zarezervováno. Na jméno: Pekárek. Poslední shrnutí : 11.12.2007 18:30 - 19.00 Hospoda Steak Station Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 Zarezervováno. Na jméno: Pekárek. Poslední shrnutí : 11.12.2007 18:30 - 19.00 Hospoda Steak Station Pardubice to seš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2007 to seš ty? To je samosebou smyšlený jméno. .... eeee, je na něm něco legračního vole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 To je samosebou smyšlený jméno. .... eeee, je na něm něco legračního vole? vůbec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 tak pánové jak to vypadá kolik nás tam bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 tak pánové jak to vypadá kolik nás tam bude To nikdo neví... Miloš Godin 3statik Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monsieur Odesláno 9. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2007 Tak já bohužel 11. večer vypadám ze hry (kolize s dříve naplánovanou akcí podobného druhu). Přeju všem zúčastněným dobrou zábavu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 To nikdo neví... Miloš Godin 3statik Milis Chlapci, velice se omlouvám a je mi to líto, ale nemohu se bohužel zúčastnit. Musím se zúčastnit předem neplánované pracovní schůzky v Praglu, takže to nemám šanci stihnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 já přijedu, ale budu řídit, musím večer ještě vyzvednout moji drahou polovičku z vánočního večírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 10. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2007 no tak to jsme zatím 3 je ještě někdo neohlášenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 no tak to jsme zatím 3 je ještě někdo neohlášenej Nic moc. Ale on se ještě někdo dostaví. Budu tam v 19.00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2007 Nic moc. Ale on se ještě někdo dostaví. Budu tam v 19.00. No zatím vše probíhá až podezřele dobře, takže to nakonec snad alespoň na vánoční pozdrav stihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se