sonny.c Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Jistě to bude pravda,ale rizika se dají částečně omezit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 mončičák se nezdá a s Mackem jsou hezký páreček Pete necítíš se osamělý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Pete necítíš se osamělý? Von se zatím staral o tu irskou potvoru. EDIT: A dámo a pánové nezapomeňte na návrhy na změnu nicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Von se zatím staral o tu irskou potvoru. EDIT: A dámo a pánové nezapomeňte na návrhy na změnu nicku. Irská potvora je kamarád VELIKEJ EDIT: No já to nějak vypustil, ale něco vymyslet můžem Pete necítíš se osamělý? Proč? Chceš se o mě starat? Takovej druhej Srstka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Proč? Chceš se o mě starat? Takovej druhej Srstka o tebe dycinky... podívejte se na ten čumáček a ty ouška, ocásek je kupírovanej, ale to nevadíííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catzrz Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Jistě to bude pravda,ale rizika se dají částečně omezit hi, hi...to jóóóó...když tak bezbolestně, ano! :-) Upraveno 1. června 2010 uživatelem Catzrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Kdo z vás bude v pátek na Pernštějňáku?http://www.folklornifestival.cz/pernstynska-noc.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Kdo z vás bude v pátek na Pernštějňáku? http://www.folklornifestival.cz/pernstynska-noc.html chčije, a už nikdy nepřestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 chčije, a už nikdy nepřestane nejspíš nepřestane,stavím archu,nepomůžeš mě jako zkušený stavitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Když už chčije, nezačneme plánovat setkání? Třeba 17.6. Je to čvrtek, před prázdninama...pak už je léto, budete všichni někde courat a bude to na prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Když už chčije, nezačneme plánovat setkání? Třeba 17.6. Je to čvrtek, před prázdninama...pak už je léto, budete všichni někde courat a bude to na prd... optimisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 optimisto To vyznělo tak tragicky? Já jen, že už to je 14 dní od srazu, tak by jsme mohli začít vymýšlet další... to je vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 To vyznělo tak tragicky? Já jen, že už to je 14 dní od srazu, tak by jsme mohli začít vymýšlet další... to je vše Udělali bychom to v Hradci. Jeho excelence se špacírkou se na nás přijde podívat. A jestli si vodpočatej z regreace bude z nás udřenejch dělat prdel, tak mu ji přerazím vo záda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 (upraveno) Udělali bychom to v Hradci. Jeho excelence se špacírkou se na nás přijde podívat. A jestli si vodpočatej z regreace bude z nás udřenejch dělat prdel, tak mu ji přerazím vo záda. Takže výjezdní? To zní rozumně, alespoň mi nebude špatně Edit: a kdyby jsme nemuseli být U lva, tak bych si dovolil doporučit kousek vedle toto http://www.ferdinanda.eu/ Upraveno 2. června 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Takže výjezdní? To zní rozumně, alespoň mi nebude špatně Proč by ti nemělo bejt špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Proč by ti nemělo bejt špatně? Já v kecání s váma proseru ten tisící příspěvek. špatně mu nebude, protože nalitý Roman by k nalitému Petemu do auta nevlez. nalitý Roman k střízlivému Petemu do auta vleze. Díval ses na tu moji potenciální akvizici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Proč by ti nemělo bejt špatně? No protože teď když mám nocleh v Pardubicích mi zatím vždycky špatně bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 (upraveno) Takže výjezdní? To zní rozumně, alespoň mi nebude špatně Edit: a kdyby jsme nemuseli být U lva, tak bych si dovolil doporučit kousek vedle toto http://www.ferdinanda.eu/ jéžiši tam točí Ferdinanda...Co jsme ti udělali ? Milánku zamluv prosím Lva dík Upraveno 2. června 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Já v kecání s váma proseru ten tisící příspěvek. špatně mu nebude, protože nalitý Roman by k nalitému Petemu do auta nevlez. nalitý Roman k střízlivému Petemu do auta vleze. Díval ses na tu moji potenciální akvizici? Já bych vožralej vlez do auta i k vožralýmu Petemu, aspoň by se třeba tolik nesral vo řízení. Jojo, díval. Dvakrát moc jsem toho nenašel ale budiž, moje bezcenné požehnání máš. Trhej. ....... Milánku zamluv prosím Lva dík To umí Godinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 To vyznělo tak tragicky? Já jen, že už to je 14 dní od srazu, tak by jsme mohli začít vymýšlet další... to je vše ne vůbec, to byl jen poznámka k tvému příspěvku... "pak už je léto" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se