Godin Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 jo v 19:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2010 Navrhuju Plzeňku, včera tam bylo pivko excelentní. Stejně zase většina nepřijde, tak ať to nemám daleko domů. Já i Catzrz dorazíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catzrz Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 Já i Catzrz dorazíme :-) jasan...plzni se nedá odolat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 12. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2010 Jen nevím jestli nepřijdu o chvilku déle... nemůžu nechat cenu otec roku Romanovi zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 ňákej komentář ke včerejšku (např. kolik pronesl soňák slov nebo co měla catrz na sobě) nebo ještě střízlivíte??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2010 Na přání zpráva ze zasedání:1) Pivo a pito výborné2) Pečená žebra byla luxusní - příště dám určitě znovu! Ostatní asi také.3) Sonny mluvil, i když asi tak často, jako vždycky.4) Zjistili jsme, že Catzrz ráda holí nožem mončičáky.5) Nožů bylo hodně 6) Stavba rodiného domu a bytový designer v našem spolku, to není vůbec špatná věc.Příjemné posezení bez tequilové smršti a bezbolestný rozchod domů... Takže kamarádi, příště se budu těšit... Nebo že by proběhla grilovací? No uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Jak tak koukám, tak mi všechny aktivity ve východočeské metropoli unikají. Snad brzy nějaký stihnu včas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Co by jste říkali na sraz 11.11.?Minule to bylo takový slabší účast malá a žádnej ožralej....Ale nebylo to tak nejhorší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Co by jste říkali na sraz 11.11.? Minule to bylo takový slabší účast malá a žádnej ožralej.... Ale nebylo to tak nejhorší Z mne v pohodě, nemusím být táta roku, ta odpolední směna mojí ženy mi to minule překazila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Tak já bych sem taky šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Tak já bych sem taky šel. Že by jsme se po dlouhé době viděli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 To jako žebysme jako že voslavili 92. výročí uzavření příměří mezi Německem a Spojenci v tý první velký světový vojně. první panák bude na francouzského generála Focheho. Obrázek je z májové oslavy konce 2. světové války, kdy Godin prochlastal velkou část výstroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Ale HTC si za pasem nechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 kurňa, posuňte to o týden. 11. nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 kurňa, posuňte to o týden. 11. nemůžu. Vsechno by bylo jako Driv.... To se clovek uplne zasni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 kurňa, posuňte to o týden. 11. nemůžu. v tom týdnu je svátek,nevím jestli by to nebyla koplikace já bych snad mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Vsechno by bylo jako Driv.... To se clovek uplne zasni. Jojo, to byly doby, kultivovaná diskuse, vybraná jídla, referáty na téma Haute Horlogerie, a pak se to nějak zvrtlo... http://www.youtube.com/watch?v=4Jvs9vUd_mY&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) To si pamatuji, to jsem s Vámi kluci začínal. A Milisák mi vše vysvětlil, hlavně jeho kouzelnické vystoupení je nezapomenutelné. I po letech zamačkávám nostalgickou slzu.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6902-sraz-chronomagu-vychodni-cechy/page__st__400 Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 tak kde to uděláme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 mě se líbí víc ta první fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se