Návštěvník milosklikar Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Milis je politicky provařenej... já to tušil. To bylo furt chudejm dávat...a barevnejm taky... a je to tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 mě se líbí víc ta první fotka znova vopakuju, že jedenáctýho nemůžu. To mě máte tak na háku, že mě ani do řiti malou poznámkou nebo postíkem nepošlete? Jen nechoďte v Pardubicích do Plzeňky, v sobotu se tam pívo dalo pít jen s krajním vodporem., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 znova vopakuju, že jedenáctýho nemůžu. To mě máte tak na háku, že mě ani do řiti malou poznámkou nebo postíkem nepošlete? Jen nechoďte v Pardubicích do Plzeňky, v sobotu se tam pívo dalo pít jen s krajním vodporem., v poho...a kam bys radši? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 v poho...a kam bys radši? děkuji uctivě, debil jsem si to prohlídl těsně po večeři a kapičku se mi zvedl z té fotky vpravo kufr. Takže radši do levé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 a copak pán papal...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) No a nezajdeme do indické? Ještě jsem tam nebyl a "jistý" člen naší buňky to chválil, že prý to pálí dva dny a jeho zadek je pak na tom druhém Milošově obrázku... :) Jen nevím jestli 18.11. je vhodné datum...já vudu asi v Praze na dva dny...uvidíme.Tak co, chlapi? Indie? Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 mě to je celkem šumák jestli 11 nebo 18 nebo 11 a 18 a v tý indii prej vařej hnědo-češi ze Sezemic,ale byl bych na to zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 tak jak,zejtra nebo za tejden?kdo jak může/nemůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Já můžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Tak zítra v 19:00 tady?Loc: 50°2'20.225"N, 15°47'7.615"E nezamluveno, protože vás znám...lemry líný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) La Cabana je přestěhovaná,teda pokud tam neotevřeli něco novýho50°2'5.717"N, 15°46'30.87"E Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem sonny.c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 La Cabana je přestěhovaná,teda pokud tam neotevřeli něco novýho onečně někdo, kdo si chce povídat... sem trošku líhnutej, kdepak teď jsou, dal bych něco pálivýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) onečně někdo, kdo si chce povídat... sem trošku líhnutej, kdepak teď jsou, dal bych něco pálivýho Na Perštýnským náměstí...a dal bych taky něco trošku pálivýho, alespoň nějaká změna... Edit...já psal o tý Indii Tohle je jinde http://www.lacabana.cz/kontakty.php Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Já zejtra nemůžu!!! Roman říkal, že nemůže tak jsem se roznemoh taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Já zejtra nemůžu!!! Roman říkal, že nemůže tak jsem se roznemoh taky. to máš po těch kafích a kofolách...ti hercna zůstala někde u koliby... Já zejtra nemůžu!!! Roman říkal, že nemůže tak jsem se roznemoh taky. wole koukni na moje SZ versus Pitrs17575478354784 , de to? Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 bych si dovolill pípnout, že jsem mluvil s Godinem a ten taky nemůže.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 A za týden můžete všichni? Já jen že asi budu v Práglu...na dva dny.No a kdo v sobotu nebo v neděli na kočičky do sokolovny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Za tyden muzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) A za týden můžete všichni? Já jen že asi budu v Práglu...na dva dny. No a kdo v sobotu nebo v neděli na kočičky do sokolovny? já jsem potom v klidu... 2gas ty budeš v Perníkově? mě poser, to vytáhnu sváteční tesil Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se