luidis Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Neodrazuj ho hergot, ty Davosy se mu budou beztak líbit.
maposp Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2014 (upraveno) cooper2005 no máš pravdu, trochu se mi to změnilo. Tu červenou na lunetě jsem už opustil. maximálně by byl fajn červená sekundovka.V podstatě jsem došel k tomu že nejideálnější by asi byly ty Steinharty black DLC, ale s ručičkama Davosy nebo Epos Sportive - ty ručičky mě natchly.U Davos se mi nelíbí jen ten dvojitý rámeček datumu, ale oproti ručičkám Steinu DLC, je to pro mě detail. Ale spíš bych je snesl na tom originálním tahu jak na PVD....U Eposu se mi zase nelíbí ciferník a jsou už zase dražší. Takže zatím, pokud se někde ve vesmíru neobjeví rychle něco jiného to dopadne na Davosy. Leda že by mi neseděly na ruce.Pak bych musel hledat dál. Asi bych se ještě mrkl fyzicky na Steinhart OCEAN vintage Military. A nebo mě opustí chronobundus a dostanu konečně rozum :-)))))) Upraveno 4. února 2014 uživatelem maposp
Roman-ZA Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Chronobundus ta neopusti a rozum nedostanes Ak si raz sem prisiel, tak si stratena existencia
maposp Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Tak jsem včera u Ludi přišel o jeden sen :-(Bohužel pro mě jsou moc vysoké.Myslel jsem si, že ze mě bude rebel a budu moct potápky schovat i pod košili, kterou nosím 80% dní v roce. Bohužel díky výšce je do rukávu nedostanu :-( Každopádně děkuji Luďovi, že jsem si hodinky mohl vyzkošet. Jsou opravdu nádherné ve skvělém stavu, jako nové. Jen mě teď bude čekat zase nové hledání. Ach jo :-)))
luidis Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Přeji hodně zdaru v hledání, ono je to někdy o hlavu, ale člověk se aspoň přiučí, dostane pěkný rozhled. Jinak je fajn, že jsi je hodil na ruku, alespoň víš, co potřebuješ. Jinak jenom nápad k zamyšlení - když už jsi ten košilový, co tak pořídit nějaké fajn oblekovky a k tomu třeba potápky? V prodejní sekci jsou Tissot Le Locle, totální klasiky, švýcar, fajn historie, aktuálně za 6500,- pokud jsou ještě volné. A k tomu bys třeba dokoupil nějaké potápky, třeba ty navrhované Raye. Dvě mouchy jednou ranou a ještě se vejdeš do desítky. A budeš mít doma prima triple - oblekovky, potápky a chrona.
TomiTT Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Asi před měsícem jsem začal řešit stejné dilema a toto vlákno mi dalo celkem slušný základní přehled (chce to samozřejmě pročíst i další podobná témata na tomto fóru). Ve finále mi doma přistály Deep Blue Master Diver, nicméně na těch by Ti předp. vadila výška. Jak už tady ale zmiňoval Daemonultimate, dělá tahle značka i jiné modely s Miyotou, Seikem nebo Etou, takže nelze šlápnout vedle.
cosmo Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Pokud si limitovany cenou a nechces jit vys, doporucuju Orienty Raye modre...a jeste ti zbyde na jine akvizice...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se